Illustrasjon av ting som lånes flittig i Nabohjelp

Nyhetsbrev: Tips og triks

Vi håper du hadde en finfin sommer og at du har kommet godt i gang med hverdagen igjen.

For mange betyr tiden etter sommeren en ny start. Enten du har flyttet til en ny by for å studere, startet i en ny jobb eller flyttet inn i en ny leilighet ønsker vi i Nabohjelp deg lykke til 🍀

Og husk! Skulle du trenge å låne en teskje sukker, men kjenner ikke de nye naboene? Eller du skulle hatt et strykejern til å stryke skjorta før første dag i ny jobb? Nabohjelp er ikke lengre enn et tastetrykk unna 📱 Husk også å være på tilbudssiden hvis naboen trenger noe som du kan hjelpe til med!

Tips og triks i Nabohjelp 💡

I Nabohjelp finnes det en rekke innstillinger som gjør at du som bruker appen kan tilpasse den etter ditt eget behov. Tipsene nedenfor fikser du enkelt via profilsiden eller under naboposter i Nabohjelp.

1. Du kan justere størrelsen på nabolaget ditt

Fra 200 meter og opp til 10 kilometer. Har du mange aktive nabohjelpere i nabolaget, kan det være greit å justere radiusen ned. Eller i motsatt tilfelle, justere litt opp. Bor du i et OBOS-forvaltet borettslag kan du justere nabolaget til å gjelde kun borettslaget ditt.

2. Skru på pushvarslinger som er relevante for deg

Da kan du følge med på hva som skjer i nabolaget ditt og bidra når du har mulighet. Poster fra naboene dine blir lagt i kategorier, og du kan selv velge hvilke kategorier du ønsker å bli varslet om under varslingsinnstillinger. Du kan også velge å kun ha varslinger når andre nabohjelpere sender deg meldinger.

 

3. Du kan skjule eller velge bort naboposter du ikke ønsker å se

Poster i feeden kan skjules og rapporteres. Du kan også skjule personer du ikke lenger ønsker å se poster fra. Hvis du ikke er interessert i enkelte type poster og kategorier, som for eksempel ting som selges eller verktøy og redskap, kan du bare velge det bort øverst i feeden.

Vennlig hilsen,
Team Nabohjelp 💚