Nyhetsbrev: Vårtegn i Nabohjelp 🌿

I takt med at det lysner mot vår ser vi et tydelig sesongskifte i hva Nabohjelp brukes til.

Det etterspørres og lånes bort jordfresere, sykkelpumper, hagesakser, hengekøyer, flyttekasser, trillebårer, utemøbler og alt annet som hører våren til. For oss er dette et like tydelig vårtegn som at trærne har begynt å spire og at blomstene har begynt å blomstre 🌸

Takket være alle dere gode nabohjelpere blir hverdagene våre både bedre og enklere. Dere fortsetter å hjelpe hverandre med stort og smått, og listen over hva Nabohjelp brukes til er nesten uendelig. Det gjør oss både stolte og glade at vi er en app full av så mange gode naboer som stiller opp for hverandre – vi håper at dere kjenner på det samme! Uten dere er det ingen Nabohjelp.

I morgen snur vi kalenderen over til mai og går enda lysere tider i møte. Vi håper dere får bruk for Nabohjelp i tiden fremover, enten det er for å spørre om hjelp, tilby hjelp eller for å finne frem til digitale arrangementer og skjulte perler dere aldri har opplevd før 🌞

Når du virkelig trenger Nabohjelp 🕷️


Ikke alle helter bruker kappe – noen bruker Nabohjelp

Gatene feies i Oslo, bilen må flyttes 😬

Oslo kommune har startet vårrengjøringen og feiebilen er på vei! Bileiere er derfor nødt til å flytte bilen fra de gatene hvor arbeidet skal foregå 🚧 Nabohjelp er i gang med å varsle i de områdene det skal feies. Vi sender et push-varsel dagen før ditt område skal feies, slik at du får flyttet bilen din 🚗 Husk å skru på push-varsler i appen hvis du har skrudd det av.

Kommunen vil også sett opp skilt i de aktuelle gatene minimum 24 timer før rengjøringen starter. De bilene som ikke er flyttet når det skal feies kan risikere å bli tauet bort på eiers bekostning. Tips gjerne naboer og andre som har bil i området om feiingen – så kanskje du sparer de for en bot og en tur til inntauingstomta.

NB! Hvis Oslo kommunes planer endres på kort varsel kan det medføre at varsler er feil eller noen ganger uteblir.

Vårhilsen fra,
Team Nabohjelp ☀️
Psst! Ta gjerne kontakt med oss hvis du har forslag til små eller store forbedringer i appen.