OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Tilgjengelig i hele landet

Vi har lansert Nabohjelp for hele Norge, og håper at mange vil få glede av den. Du må ikke være OBOS-medlem eller å bo i OBOS-bolig for å bruke appen.

Fornøyde brukere gir tommel opp

De siste månedene har Nabohjelp vært tilgjengelig i noen pilotområder, og vi har sett at mange både har fått hjelp og gitt hjelp gjennom Nabohjelp. Mange brukere har uttrykt at de synes appen har stor nytteverdi, i tillegg til at det gjør det lettere å bli litt bedre kjent i nabolaget. Her er noen eksempler på hva gode naboer har hjulpet hverandre med i det siste:

  • Lån av stoler til fest
  • Lån av parkeringsplass for en helg
  • Utlån av bøker og slagbor
  • Anbefaling av håndverkere
  • Lån av kasserolle
  • Innkjøp av dagligvarer

Inviter naboer og venner

Inviter dine naboer og venner til å ta i bruk Nabohjelp. Tjenesten blir bedre desto flere som benytter den i ditt nabolag. Del sidene våre, eller last ned vår nabohjelpsplakat og heng opp der du bor. Takk for hjelpen!

Last ned Nabohjelp:

appStore(Lenke ut)  googlePlay(Lenke ut)