OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Nabolaget har blitt større

Rekkevidden på nabolaget ditt kan nå utvides fra 3 til 10 kilometer. Det gjør det enklere for deg å hjelpe eller få hjelp av enda flere naboer

Siden vi startet Nabohjelp har filosofien vår vært: "Det er langt å dra mer enn 3 km for en kopp sukker eller en drill», men tidene forandrer seg og i det siste har vi fått flere tilbakemeldinger fra nabohjelpere som ønsker å kunne utvide nabolaget sitt. Nå har vi hørt på dere!

Vi har nå gjort det mulig å utvide rekkevidden på nabolaget ditt slik at du kan se enda flere naboposter. Dette gjør du på profilsiden din i appen. Har du mange aktive nabohjelpere i nabolaget, kan det være greit å justere radiusen ned. Eller i motsatt tilfelle justere den litt opp.

Vær oppmerksom på at for å få inn naboposter i feeden din er du avhengig av at andre nabohjelpere også utvider sitt nabolag. Dette betyr at det kan ta litt tid før det blir mer aktivitet i ditt nabolag, selv om det blir større.

Vi håper denne endringen kan gjøre det enklere for flere å komme i kontakt med naboen, uansett om han bor 3 meter eller 10 kilometer unna. 

 

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her: