Nabolaget har blitt større

Rekkevidden på nabolaget ditt kan nå utvides fra 3 til 10 kilometer. Det gjør det enklere for deg å hjelpe eller få hjelp av enda flere naboer.

Publisert: 27. mars 2020

Skjermbilde av rekkeviddefunksjon i Nabohjelp-appen

Siden vi startet Nabohjelp har filosofien vår vært: "Det er langt å dra mer enn 3 km for en kopp sukker eller en drill», men tidene forandrer seg og i det siste har vi fått flere tilbakemeldinger fra nabohjelpere som ønsker å kunne utvide nabolaget sitt. Nå har vi hørt på dere!

Vi har nå gjort det mulig å utvide rekkevidden på nabolaget ditt slik at du kan se enda flere naboposter. Dette gjør du på profilsiden din i appen. Har du mange aktive nabohjelpere i nabolaget, kan det være greit å justere radiusen ned. Eller i motsatt tilfelle justere den litt opp.

Vær oppmerksom på at for å få inn naboposter i feeden din er du avhengig av at andre nabohjelpere også utvider sitt nabolag. Dette betyr at det kan ta litt tid før det blir mer aktivitet i ditt nabolag, selv om det blir større.

Vi håper denne endringen kan gjøre det enklere for flere å komme i kontakt med naboen, uansett om han bor 3 meter eller 10 kilometer unna.

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her:

   

Illustrasjon av en mobiltelefon

Lurer du på noe?

Send oss en e-post i dag, så svarer vi deg så raskt vi kan.