Slik bruker du appen

Hovedfunksjonaliteten i Nabohjelp finner du ved å trykke på «hjem»-knappen. Her får du en oversikt over de forskjellige områdene i Nabohjelp som naboposter, arrangementer og skjulte perler.

Naboposter

Naboposter viser deg alle postene innenfor ditt nabolag.Skjermdump av steg 1 til 5 i slik fungerer naboposter

  1. Du kan enkelt filtrere mellom ulike type poster som «spør naboen», «selges» og «nabomeldinger». Det samme kan du gjøre med ulike kategorier. Ser du en henvendelse i Nabohjelp hvor du har lyst til å bidra svarer du direkte til den personen som har spurt om hjelp. Du har også mulighet til å tilby naboer hjelp.
  2. Er boden full av ting du ikke bruker lenger? Da kan du gi det bort, låne det bort, eller selge det for en billig penge til naboen.
  3. Dersom du trenger hjelp eller ønsker å låne noe, legger du inn en beskrivelse av hva det gjelder. Du kan selv stille inn hvilken radius du ønsker å sende forespørselen til.
  4. Når du har opprettet en post er det enkelt å få en oversikt over alle samtalene dine relatert til denne posten, hvor mange som har sett den og gjøre eventuelle oppdateringer eller endringer.
  5. Chat direkte med den du ønsker å hjelpe, eller som har tilbud deg hjelp. Dette er en fortrolig samtale mellom dere to, og er ikke synlig for resten av nabolaget.

Arrangementer

Under arrangementer får du en oversikt over arrangementer som foregår i nærområdet ditt.

Skjermdump av steg 1 og 3 under arrangementer

  1. Du kan enkelt filtrere på ulike kategorier eller se hva som skjer i dag.
  2. Når du trykker på et arrangement vil du få en beskrivelse av arrangementet og kunne se hvor og når arrangementet finner sted. Du kan også lagre arrangementer så du enkelt kan huske de til senere.

Skjulte perler

Skjulte perler gir en oversikt over lokale steder og skjulte skatter som naboen har tipset om.

Skjermdump av steg 1 og 2 i steder

  1. Skjulte perler gir en oversikt over lokale steder og skjulte skatter som naboen har tipset om. Her kan du finne utsiktspunkt du aldri har besøkt, bordtennisbord du ikke visste om og nye lekeplasser. Bruk filteret for å finne det du er interessert i.
  2. Når du trykker på et sted, vil du få en mer detaljert beskrivelse av stedet og informasjon om hvor det er hen. Så da er det bare å ta på seg skoene og utforske nabolaget.

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her:

   

Illustrasjon av en mobiltelefon

Lurer du på noe?

Send oss en e-post i dag, så svarer vi deg så raskt vi kan.