OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Slik fungerer Nabohjelp

I Nabohjelp kan du enkelt spørre nabolaget om hjelp, og vite at de som mottar forespørselen ikke opplever det som bryderi.

Slik bruker du appen: 

  1. Åpne appen og se hva som skjer i ditt nabolag. Hvis du ser en henvendelse hvor du har lyst til å bidra, svarer du direkte til den personen som har spurt om hjelp.
  2. Du har også mulighet til å tilby naboer hjelp. Er boden full av ting du ikke bruker lenger? Da kan du gi det bort, låne det bort, eller selge det for en billig penge til naboen
  3. Dersom du trenger hjelp eller ønsker å låne noe, legger du inn en beskrivelse av hva det gjelder. Du kan selv stille inn hvilken radius du ønsker å sende forespørselen til.
  4. Chat direkte med den du ønsker å hjelpe, eller som har tilbudt deg hjelp. Dette er en fortrolig samtale mellom to parter, og er ikke synlig for resten av nabolaget.

Last ned Nabohjelp og prøv selv: