Hopp til innholdet

Verv og vinn!

Siden vi lanserte Nabohjelp har over 85 000 gode naboer landet rundt tatt i bruk appen. Nå lanserer vi muligheten til å verve venner og naboer, slik at du kan få med deg flere på laget.

Vervekampanjen er nå over og gavekortene er delt ut. Men fortsett gjerne å verve både naboer og venner – jo flere vi er, jo raskere kan vi hjelpe hverandre!

Nabohjelp gjør det enkelt å spørre naboen om hjelp – og jo flere som tar i bruk gratis-tjenesten, jo raskere kan vi hjelpe hverandre. Det kommer godt med enten du trenger å låne glass til festen, du har mistet noe i nabolaget eller plantene dine trenger vann mens du er på ferie. Sammen skaper vi gode nabolag!

Verv fra appen

Så snart du oppdaterer appen kan du begynne å verve venner. Du kan invitere så mange du vil, og rekker du ikke alle med en gang, kan du invitere flere senere under Min profil.

Vinn gavekort

Både du og de du verver er med i trekningen av gavekort fra Kitch’n, KID Interiør og Flügger. Vi trekker vinnere hver uke fram til kampanjeperioden er over. Dersom du er en av de heldige, kontakter vi deg via e-post eller SMS.

Så verv i vei, og sett bærekraft, deling og samhold på oppslagstavla!

Illustrasjon av presang

Har du ikke lastet ned Nabohjelp ennå?

App Store(Lenke ut)

Google Play(Lenke ut)