Hopp til innholdet
Bildet viser en hånd som holder en mobil med Nabohjelp-appen åpen. I bakgrunnen vises små figurer som sammen illustrerer et nabolag.

Den snille naboen

Hva er det som er lastet ned av over 100 000 og som gjør at hunden din logrer selv om du er på helgetur? Svar: Nabohjelp.

Nabohjelp fra OBOS er appen som gjør det enklere å spørre naboen. Over 100 000 naboer landet rundt har allerede tatt appen i bruk, og hver dag hjelper de hverandre med å løse små og store oppgaver. 

Last ned Nabohjelp i dag

Har du fortsatt ikke fått hengt opp den hylla? Rekker du ikke å lufte hunden på torsdag? Spør naboene om hjelp gjennom Nabohjelp. Lett, hyggelig og ikke minst miljøvennlig!

Gode, grønne nabolag

Med Nabohjelp-appen kan du også tilby hjelp og dele ting som skjer i nabolaget. Du kan selge eller gi bort ting du ikke trenger. Appen er perfekt for deg som trenger hjelp, men også for deg som har lyst til å bidra, men sjelden opplever at noen spør. Nabohjelp er delingsøkonomi i praksis.

− Vi ønsker å bidra til et grønnere og mer bærekraftig samfunn. Og vi er sikre på at appen også vil fungere som en inngang til et bedre bomiljø, sier Cathrine Wolf Lund, digitaldirektør i OBOS.

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her: