Litt nærmere boligdrømmen på Hamar

Midt i hjertet av Hamar ligger 2317 Sentrumskvartalet. Et nytt boligprosjekt med moderne leiligheter, omkranset av fasiliteter tilrettelagt for en urban livsstil. Med OBOS Bostart blir veien til denne boligdrømmen litt kortere.

Å komme seg inn på boligmarkedet er ikke alltid enkelt, uansett hvor i livet du befinner deg. OBOS Bostart er en innovativ boligkjøsmodell som skal gjøre det litt enklere for litt flere å få en fot innenfor. Ordningen har vært en stor suksess i Oslo, og nå er det også mulig å kjøpe en splitter ny leilighet til lavere pris på Hamar.

– OBOS Bostart er en flott mulighet for all som skal inn på boligmarkedet eller ønsker forutsigbarhet, sier Erlend Kvaløy, prosjektmegler i OBOS.

Disse leilighetene selges med ti prosent lavere totalpris. Hele reduksjonen går til fratrekk i innskuddet, sånn at du kan klare deg med mindre lån i banken.

Man får med seg prisstigningen i markedet, man sparer meglerkostnader og trenger ikke være usikker på om man får solgt eller ikke.

Boligdrøm for alle

2317 Sentrumskvartalet ligger midt i Hamar sentrum og byr på alt som ligger i uttrykket «urban livsstil» med enkel tilgang til arbeid, skole, samt andre urbane fasiliteter. Her selger OBOS 121 borettslagsleiligheter i varierende størrelser. Felles for alle er gode planløsninger, høy kvalitet og smarte oppbevaringsløsninger. Et utvalg av disse har Bostart-pris, perfekt for deg som ønsker deg flytte inn i helt ny leilighet og kun betale 90% av prisen. 

Helt nytt til lavere pris

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris. Du eier boligen selv, men forskjellen er at den dagen du ønsker å selge har OBOS retten til å kjøpe boligen din tilbake til samme pris som det du betalte for den. OBOS sin kjøpspris vil være justert for endringer i boligprisindeksen til Eiendom Norge, og den prosentvise verdiøkningen boligen eventuelt får, fra du kjøper til du selger, den får du.

OBOS Bostart er en flott mulighet for alle som skal inn på boligmarkedet eller ønsker forutsigbarhet.

Prosjektmegler i OBOS, Erlend Kvaløy, peker på flere fordeler med denne modellen:

— Her får man kjøpt en helt ny bolig til en redusert pris, og man har forutsigbarhet når man skal selge igjen. Man får med seg prisstigningen i markedet, man sparer meglerkostnader og trenger ikke være usikker på om man får solgt eller ikke, sier han.

Velkommen til 2317 – din nye adresse i hjertet av Hamar!