illustrasjon av gårdsrommet og boligblokkene på Sollitunet

Litt nærmere boligdrømmen

Mellom by og natur, på grensen mellom Hamar og Ringsaker, finner du Sollitunet. Her bor du høyt og solrikt med fantastisk utsikt til Mjøsa – ikke uten grunn at dette kalles Hamars tak. Med OBOS Bostart blir veien til din drømmebolig kortere.

Å komme seg inn på boligmarkedet er ikke alltid enkelt, uansett hvor i livet du befinner deg. OBOS Bostart er en innovativ boligkjøpsmodell som skal gjøre det litt enklere, for litt flere, å få en fot innenfor.

Man får med seg prisstigningen i markedet, man sparer meglerkostnader og trenger ikke være usikker på om man får solgt eller ikke.

Ordningen har vært en stor suksess i Oslo, og nå er det også mulig å kjøpe en splitter ny leilighet til redusert pris på Sollitunet.

– OBOS Bostart er en flott mulighet for all som skal inn på boligmarkedet eller ønsker forutsigbarhet, sier Erlend Kvaløy, prosjektmegler i OBOS. Disse leilighetene selges med ti prosent lavere totalpris. Hele reduksjonen går til fratrekk i innskuddet, sånn at du kan klare deg med mindre lån i banken.

Bilde av en eng og et hus i det fjerne

Boligdrøm for alle

I den nye bydelen Voll & Lund finner du Sollitunet. Her bor du i vakre omgivelser som naturlig byr på aktivitet hele året. Området ligger nydelig plassert i kulturlandskapet, en liten busstur unna Hamar sentrum. 

Her får du solrik beliggenhet med flotte uteområder og en fantastisk utsikt mot Mjøsa. Totalt bygges det 62 leiligheter her, med gode planløsninger, store terrasser og parkeringskjeller. Et utvalg av disse har Bostart-pris og passer perfekt for deg som ønsker det en helt ny leilighet med fantastisk utsikt til en mindre pris.

Helt nytt til lavere pris

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris. Du eier boligen selv, men forskjellen er at den dagen du ønsker å selge har OBOS retten til å kjøpe boligen din tilbake til samme pris som det du betalte for den. OBOS sin kjøpspris vil være justert for endringer i boligprisindeksen til Eiendom Norge, og den prosentvise verdiøkningen boligen eventuelt får, fra du kjøper til du selger, den får du.

OBOS Bostart er en flott mulighet for alle som skal inn på boligmarkedet eller ønsker forutsigbarhet.

Prosjektmegler i OBOS, Erlend Kvaløy, peker på flere fordeler med denne modellen:

– Her får man kjøpt en helt ny bolig til en redusert pris, og man har forutsigbarhet når man skal selge igjen. Man får med seg prisstigningen i markedet, man sparer meglerkostnader og trenger ikke være usikker på om man får solgt eller ikke, sier han.

Velkommen hjem til Hamars tak!