Illustrasjon av gårdsrom i Lumanders hage

Bo godt på Ensjø

Lumanders hage er et helt nytt boligprosjekt på Ensjø, med kort vei til sentrum og alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Er du på boligjakt, er Ensjøbyen et spennende område å ta en titt på. Her kan du bo sentrumsnært, men samtidig tilbaketrukket, med parker og grøntområder i nabolaget

Spennende område

Ensjøbyen blir et helt nytt knutepunkt like utenfor Oslo sentrum, og opp mot 7000 boliger skal bygges her. Her kommer det flotte grøntområder, butikker du trenger i det daglige og hyggelige kafeer der du kan slå deg ned når du har lyst på en liten pause.

I dette området bygger OBOS Lumanders hage, et prosjekt med cirka 215 leiligheter, fra to- til fireroms. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og noen kommer også med mulighet for utleiedel.

I Lumanders hage blir det i tillegg lagt opp til attraktive fellesskapsløsninger, som hageparseller, felleslokale og mulighet for å leie plass til overnattingsgjester.

Illustrasjon av en takterrasse i boligprosjektet Livlig.

-Tenk framover

- Å kjøpe bolig er den største investeringen de flest av oss gjør, og boligmarkedets opp- og nedturer er alltid et hett tema, sier Sissel Monsvold, sjeføkonom i OBOS. Hun mener det er klokt å tenke et stykke fram når du kjøper bolig.

I Ensjøbyen er det både skoler og barnehager under etablering, så du trenger ikke flytte når barna dine blir eldre. Barna som vokser opp her vil få venner som de kan følge gjennom skoleløpet.

I Lumanders hage er det planlagt sosiale og gode ordninger som kommer alle beboerne til gode. Mange har lyst til å dyrke egne grønnsaker selv om man ikke har hage. Det får du muligheten til her, på felles takterrasser med parseller. Det blir tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading, samt parkering for lastesykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale med kjøkken og egen utleiedel forbeholdt alle i borettslaget. Dermed blir det enkelt å ha gjester på besøk, og du trenger ikke bekymre deg for plassproblemer når du skal samle familie og venner til hyggelig samvær.

Flott beliggenhet

I Ensjøbyen bor du rett ved kollektivtransport og du kan enkelt kommer deg hvor som helst i byen. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S, og derfra er det enkelt å ta flytoget videre til Gardermoen hvis du skal ut og reise.

Men du trenger ikke reise langt for å oppleve både kultur og rekreasjon. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen park ligger en kort rusletur unna. Etter hvert kommer det nye Tøyenbadet på plass, og det går også sykkelsti helt til Lillomarka.