Illustrasjon av takterrassen i Bølgelengden

En ny fase i livet

Selv om man bor i sin egen leilighet, har man alltid tilgang til sosiale fellesarealer. En egen husvert sørger for en trygg og aktiv hverdag.

Eldre mann som smiler til kamera

Et trygt og nytt hjem

Å flytte til et nytt hjem er sårbart for mange. Noen ganger forlater man et nærmiljø og venner man er glad. Man må knytte nye vennskap og starte nye rutiner i livet. Noen opplever også at de får et ekstra behov for trygghet i en hverdag med nye problemstillinger. Kanskje man trenger litt pleie, har behov for litt rengjøring, eller en ferdig laget middag en gang iblant.

Derfor har vi i OBOS valgt å lansere et nytt bokonsept med en egen husvert som har helsefaglig bakgrunn, og som sørger for at alle får en enklere hverdag. Her vil det være et fokus på trygghet, aktiviteter og opplevelser i felleskap. Om man har et ekstra behov for pleie, vil man kunne skreddersy flere individuelle helsetjenester – her skal du alltid føle deg trygg.

 

Eldre som ler og hygger seg rundt spisebordet

Nøkkelen til felleskap

Selv om du bor i din egen leilighet, er fellesarealene aldri langt unna: Et eget bibliotek, selskapsrom, kjøkken med felles stue- og frodige fellesarealer. Fellesområdene fungerer som sosiale knutepunkt med aktiviteter som foredrag og kurs. Vi mennesker har et iboende ønske om å lære oss nye ting, knytte nye vennskap og nye opplevelser, og med dette ønsker vi å tilrettelegge for en meningsfull hverdag.

 

Eldre dame som holder barnebarnet sitt i hånden

Sentralt på Lambertseter

I disse dager planlegges et slikt bokonsept sentralt på Lambertseter med svært gode kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. I første etasje vil det være en egen matbutikk. Hundre meter unna ligger Lambertseter Senter med sine 85 butikker, spisesteder, apotek og vinmonopol.

Om man får besøk av familie som ønsker å overnatte, vil det være et eget gjesterom tilgjengelig for utlån i fellesarealene. Om det ikke er nok plass til besøkende i garasjeanlegget, vil det være mulighet for å parkere i nærområdet.

En bolig er et langsiktig kjøp, derfor sørger vi for omgivelser og et felleskap man kan ta med seg livet ut. Man får ikke bare nøkkelen til en egen leilighet, men til et felleskap.

 

Illustrasjonsbilde av Bølgelengden på Lambertseter

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.