Illustrasjon av terrasse, enebolig

Sommervisning på Skogro

Et av Vestfolds mest spennende boligprosjekter tar form på Nøtterøy, og du er invitert på visning. I sommer har vi åpent hus på Skogro, så du kan enkelt avtale visning og få en privat omvisning av drømmeboligen din.

På Skogro kan du starte dagen med sjøutsikt over Vestfjorden og nyte en arkitekttegnet bolig, full av smarte løsninger og god takhøyde. Det nye nabolaget byr på eneboliger, en tomannsbolig, rekkehus og leiligheter. Noe for ethvert behov, med andre ord. 

– Dette boligprosjektet er annerledes enn mye annet. Her er det ikke spart på noe. Beliggenheten er en perle og boligene er arkitekttegnet og helt unike, og passer så godt inn i de fine omgivelsene, sier prosjektselger, Alexander Thomassen.

Illustrasjonsbilde av Solrik Skogro i Færder kommune

Oversiktsbilde av Skogros nabolag.

1 av 6

Med fantastisk beliggenhet rett ved vannkanten, så har boligene på Skogro det lille ekstra som gir deg den store frihetsfølelsen i hverdagen. Det er kort vei til skoler, barnehager, stranden og kilometervis med kyststi. Nærmeste matbutikk og andre servicetilbud er kun en gåtur unna. Skogro er et rolig og barnevennlig nabolag, men det også sentralt. På kun åtte minutter kjører du til Tønsberg sentrum og til byens samlingspunkt på Tønsberg Brygge. 

Rett utenfor ytterdøren er det mange aktivitetsmuligheter. Enten det frister med en kjakktur, golf eller en frisk gåtur. I tillegg kommer det en lekeplass for de små i mellom boligene.

Ta en titt på de ulike boligene!

På Skogro kan du senke skuldrene, ta med kaffekoppen ut og nyte en utsikt som byr på sjelero.

Lyst til å komme på visning?

Ta kontakt med prosjektselger, Alexander Thomassen, direkte eller meld deg på visning via påmeldingsskjemaet på boligprosjektets nettside. Vi svarer gjerne på spørsmålene dine!