Illustrasjon av fasader og gårdsrom i Brekketunet.

Bo grønt og sentralt i Ås

Boligprosjektet Brekketunet i Ås ligger på et solrikt høydedrag rett i nærheten av sentrum og er omkranset av skogholt og småhusbebyggelse.

Ås er forventet å vokse i årene som kommer og behovet for nye boliger vil gjøre det samme. Tomten til Brekketunet har tidligere huset en viktig sag- og trelasthandel for innbyggerne, og den vil få nytt liv med moderne og grønne leiligheter.

De første leilighetene

Nyboligprosjektet Brekketunet vil romme cirka 145 nye to- til femromsleiligheter rundt et trivelig tun. De første leilighetene er allerede lagt ut for salg, og her kan du velge blant to- til femromsleiligheter med egen balkong/terrasse, sportsbod og mulighet for parkering i kjeller. Det er vannbåren varme i gulv og generelt god standard, og det er selvsagt mulighet for å påvirke interiøret i din nye leilighet i forbindelse med en egen tilvalgsprosess.

Illustrasjon av stue og balkong i Hus E i Brekketunet på dagtid.

Et godt sted å slå rot

Brekketunet bygges rundt et naturlig og trivlig tun som gir kontakt og gjennomgangsmuligheter fra områdene rundt. Nabolaget består av etablert småhusbebyggelse med hyggelige naboer. I tillegg til leke- og aktivitetsapparater på selve tunet, finnes også et lite skogholt som er lett tilgjengelig som et naturlig leke- og rekreasjonsareal for store og små.

Nye muligheter for flere generasjoner

Mangelen på nybygg i Ås har gjort at mange har satt planen om å bytte den gamle eneboligen til en ny og lettstelt leilighet på vent. I Brekketunet får alle, både unge og eldre, mulighet til å leve et enkelt og aktivt liv med heis til alle etasjer, sportsbod og mulighet for parkering i parkeringskjeller. Ikke at bil er en nødvendighet – Brekketunets sentrale plassering i Ås, gjør at barnehager, skoler, butikker, samt buss- og togstasjon bare er en kort gå- eller sykkeltur unna.

Foto av et smilende, eldre ektepar som sitter på en benk i skyggen på sommeren.

Landlig og livlig med kort vei til Oslo

Ås' lange historie som hjemsted for universitet og høyskole, har bidratt til et mangfoldig tilbud innen idrett og kultur. Her kan du få deg en rotur, gåtur, joggetur, badetur, kino-, kafé- eller teatertur når det måtte passe. Får du lyst på en Oslo-tur, eller vurderer å pendle? Når den nye Follo-banen står klar, kan du reise til Oslo S på under 20 minutter. Tar du med en sykkel ned fra Brekketunet, og en liten buffer på stasjonen, bruker du ikke mer enn en halvtime fra din egen stue. 

Foto av mor og to barn på en trapp, som nyter sommeren i en park.

Passer til personer i alle livsfaser

Når livet forandrer seg, gjør gjerne boligbehovet det også. Brekketunet byr på leiligheter fra 40 til 127 kvadratmeter, og blir et sted der både voksne, eldre, nyetablerte par, single og barnefamilier kan trives. Den korte veien til universitetet i Ås, gjør det også til et aktuelt sted for studenter å bosette seg.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.