Laster resultat

Salget er i gang

Haraldåsen, hus 1

Hus 1 i Haraldåsen vil bestå av 13 leiligheter i blokk over fire etasjer. På Pettersand bor du innenfor byens grenser samtidig som du kan nyte et rolig nabolag.

1 av 21

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:
Pettersandlia 2, 1614 Fredrikstad. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Pettersand 8, 1614 Fredrikstad. Se kart i Google

Balkong med utsikt mot Fredrikstad i Haraldåsen.

Om Haraldåsen, hus 1

I hus 1 i Haraldåsen kan du velge blant 13 leiligheter i blokk over fire etasjer. Det blir tre- og fireromsleiligheter fra 69 til 92 kvadratmeter. Alle leilighetene har en balkong av ulik størrelse – noen også romslige takterrasser. Leilighetene leveres med åpne, lyse rom og god standard.

Borettslaget vil bestå av totalt 41 leiligheter fordelt på tre bygg. Det vil bli anlagt garasjekjeller, og du kan ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod på cirka fem kvadratmeter i tilknytning til garasjekjeller. Alle leilighetene får én garasjeplass.

Haraldåsen på Pettersand passer for deg som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som du er nært sentrum. Boligene får en skjermet beliggenhet høyt i terrenget. Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turområder. 

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Haraldåsen, hus 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!