Laster resultat

Salget er i gang

Kvartal 1, salgstrinn 5

Velg blant 49 leiligheter i hus D i Kvartal 1 – Nestunet som kan bli ditt nye nabolag i Lillestrøm. Butikker, spisesteder og kulturtilbud i gangavstand – bo der mer blir mulig.

1 av 9

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 12 073 218
Størrelse (P-rom)
127.5 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Kontakt oss for en privatvisning i visningssenteret vårt. Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningssenter:
Messeveien 212, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Ledige leiligheter
D7004 Leilighet 4 132 m² 127.5 m² kr 12 073 218 7 Garasjeplass kan kjøpes
D8001 Leilighet 4 132 m² 127.5 m² kr 13 133 218 8 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nesgata 19, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

torg og boligblokker på Kvarteret

Om Kvartal 1 – Nestunet, salgstrinn 5

Kvartal 1 – Nestunet blir det første byggetrinnet i Kvarteret. Det består av hus A, B, C og D, med tilsammen 206 leiligheter. Alle de 206 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagsleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

I det femte salgstrinnet i Kvartal 1 – Nestunet kan du velge mellom 49 nye to- til fireromsleiligheter i Hus D. Størrelsen på leilighetene i dette trinnet vil variere fra 43,5 til 127,5 kvadratmeter.

Leilighetene i Kvarteret får god standard, en effektiv og moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kvartal 1, salgstrinn 5

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!