Takterrasse med sittegrupper og blomsterkasser i hus E i MIDT.

Det ekstra rommet

Som andelseier i borettslaget MIDT får du tilgang til det ekstra rommet du egentlig bare trenger en gang innimellom.

Det kan enten være når familien din kommer på overnattingsbesøk, du skal arrangere bursdag, eller du ønsker ekstra plass til uformelle eller formelle sosiale samlinger med familie, venner eller kollegaer.

I prosjektet MIDT får alle andelseiere tilgang til to ulike fellesarealer; et gjesterom med bad, og et separat fellesrom med egen inngang, terrasse, kjøkken og toalett.

Gjesterommet vil bli levert med nødvendig innredning klar til bruk og fellesrommet vil bli levert med kjøkken fra Drømmekjøkkenet, langbord, stoler og noe mer møblering så rommet er klart til bruk.

Form og farge på rommet vil bli valgt av interiørarkitekten som har designet øvrige fellesarealer for å sikre den røde tråden i prosjektet. Tilgang til arealene vil bli med digital nøkkel/OBOS-nøkkelen.

Fellesrommet passer spesielt godt til arrangementer med nye bekjentskap i borrettslaget. Fellesrommet vil også komme veldig godt med for styret/styrene i borettslagene i MIDT.

Her vil styret kunne ha sine møter og oppbevare nødvendige eiendeler. Styret/styrene vil bli ansvarlig for organisering, bruk og vedlikehold. Borettslagene/andelseierne er pliktig til å betale sin forholdsmessige andel av driftskostnadene.

Fellesarealene er beliggende i hus D som er del av byggetrinn 2 med planlagt overlevering 2024. Tilgang til fellesarealene forutsetter tilstrekkelig salg av leiligheter slik at byggetrinn 2 blir realisert.

Plantegning av felleslokale

Felles takterrasse

På taket av hus E er det planlagt for en solrik og hyggelig takterrasse, til felles bruk for alle beboere i prosjektet MIDT. Her vil du finne en pergola og stemningsfull beplantning.

I tillegg til gjesterom, privat uteplass og gårdsrommet, byr MIDT på det gode liv i høyden med en felles takterrasse. Her vil det bli ulike soner med sittegrupper og flere trivelige, solrike sitteplasser. Pergola gir skygge for solen på de varmeste dagene, og bidrar til en lun atmosfære. Også her vil det bli et grønt og frodig preg, som gir deg følelsen av en hyggelig hage.

Dette blir en av flere uterom og møteplasser for opphold, opplevelser og rekreasjon. En unik sosial arena med gode solforhold og flott utsikt. Ta en kaffe med naboene, eller nyt lunsjen i ro og mak.

Ta heisen eller en liten spasertur opp til den store takterrassen. Nyt frisk luft, åpen himmel og en grønn lunge – på taket i ditt eget nabolag! Her kommer du rett til et solfylt fellesområde, hvor du kan nyte dager og kvelder sammen med naboer og venner, eller få en stund for deg selv. Følg med på det urbane og yrende livet utenfor, og aktiviteten i kvartalets hjerte – det store grønne gårdsrommet i midten av byggene. Perfekt når du trenger variasjon eller avkobling.