Illustrasjon av en stue med stor spiseplass og utgang til terrasse i Kanalparken.

Stille og sentralt på Jessheim

Er du klar for en enklere hverdag, i en leilighet med nærhet til både naturen og urbane fasiliteter? Da bør du sjekke ut boligprosjektet Kanalparken på Jessheim.

Det kommer en tid da vi blir en smule lei av hage og hekk, oppussing og vedlikehold, og drømmer om et enklere liv. I Kanalparken på Jessheim bygges det cirka 290 leiligheter – mange av dem er store og romslige med opptil tre soverom, og det aller beste: Du kan flytte rett inn allerede til våren!

Lyse og luftige leiligheter

God planløsning er viktig når man kjøper ny leilighet. Leilighetene i Kanalparken er praktiske og effektive, samtidig som at de er lyse og luftige. Store vindusflater og vinduer fra gulv til tak sørger for et moderne uttrykk, og inviterer daglyset inn, samtidig som du kan se ut på grønne, pene fellesarealer.

Alle leilighetene har 1-stavs eikeparkett, er malt i lyse farger, og flere leiligheter har smarte oppbevaringsløsninger. Leilighetene har god standard, kjøkken med hvitevarer og flislagt bad – og vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg, som gjør hjemmet lunt og behagelig. I de største leilighetene er det to bad.

 

Illustrasjon av et bad med vegghengt toalett, dusjhjørne og vaskemaskin i Kanalparken.

Leilighetene har moderne og romslige bad med lyse fliser og en behagelig atmosfære. Illustrasjonsbilde, avvik kan forekomme.

 

De aller fleste leilighetene har privat, syd(vest)vendt balkong eller terrasse. Her kan du nyte late dager med sol i rolige omgivelser. 

Sjekk ut alle fireromsleilighetene i Kanalparken

Litt luksus, natur og kultur i hverdagen

Smørebod og sykkelverksted er fasiliteter vi kanskje ikke er vant med, men dette har du tilgang til som beboer i Kanalparken. I tillegg disponerer du en egen sportsbod i kjelleren og du kan parkere sykkelen trygt i en egen sykkelparkering både utendørs og innendørs.

I Kanalparken er uteområdene grønne, med brosteinsbelagte gangstier, lekeplasser og møteplasser mellom husene for små og store. Jessheim byr på fine rekreasjonsområder, som populære Nordbytjernet – en flott badeplass og et populært turområde.

Salget er i gang

  1. illustrasjon av grønn boligblokk med benk og tre foran.

    Sentralt på Jessheim er byggingen av 290 leiligheter i Kanalparken godt i gang. Du kan velge mellom alt fra effektive ettromsleiligheter til romslige femromsleiligheter.

  2. Illustrasjon av et grønt hus med et skilt med pil.

    Det er enkelt å komme seg til og fra Kanalparken – med kollektivtransport, bil eller du kan ta beina fatt. Med pendlertoget kan du være i Oslo på 24 minutter, mens med bilen tar det cirka 40 minutter.

  3. Illustrasjon av en grønn boligblokk med en grønn fotball.

    Det er umiddelbar nærhet til skole, idrettsanlegg og barnehager, i tillegg til dagligvarebutikk. Du finner også et godt utvalg av klesbutikker, bokhandel og spisesteder på Jessheim Storsenter – kun 15 minutters gange fra Kanalparken.

Gystadmarka ligger rett utenfor døra med en splitter ny turløype som er populær både sommer og vinter. Turløypa består av en tre og en halv meter bred trasé for gående og syklende, og en seks meter bred trasé for skiløpere. Ullensaker kan for øvrig by på mange flotte turmuligheter, og de mange turstiene er både skiltet og merket. Fra Gystadmyra kan du for eksempel prøve både Vasslausrunden og Brennerirunden.

Om det er kulturlivet som frister mest, kan Jessheim blant annet by på både kino og forskjellige kulturaktiviteter i Ullensaker kulturhus.

 

Illustrasjon av et sort kjøkken med stort spisebord og integrerte hvitevarer i Kanalparken.

Alle kjøkken i Kanalparken kommer med integrete hvitevarer – og med god plass til middager med venner og familie. Illustrasjonsbilde, avvik kan forekomme.

 

Stille og urban beliggenhet

Jessheim er «hovedstaden» i Ullensaker kommune. Den sentrale beliggenheten er perfekt for deg som ønsker et rolig og grønt sted å lade batteriene, men som vil ta en spontan tur på restaurant eller til byen når det passer. 

Ditt nye hjem i Kanalparken vil gjøre hverdagen enkel med korte avstander og tilgang til kollektivtransport. Bussholdeplassen finner du 400 meter fra dørstokken, og fra stasjonen på Jessheim kan du reise raskt og kollektivt til både flyplassen og hovedstaden. En togreise til Oslo sentrum tar om lag 24–35 minutter.

Velger du bil, er estimert reisetid 40 minutter. Kun 15 minutters gange unna finner du Jessheim Storsenter og Jessheim sentrum. Du vil også være i umiddelbar nærhet til skole, idrettsanlegg og barnehager, i tillegg til dagligvarebutikk.