Oversiktsbilde av Storøykilen på dagtid.

Nå bygger vi Fornebu

Utbyggingen av Fornebu involverer mange mennesker. Vi er opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn og du som allerede bor i nabolaget. Følg med når Fornebu bygges.

Sikkerhet for deg og dine

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Når vi bygger boligprosjektene våre på Fornebu vil vi merke best mulig slik at du alltid kommer fram – enten om du tar beina fatt, sykler eller kjører bil. Alle i nærheten av byggeplassene bør følge oppsatt merking. Våre yrkessjåfører er både opptatt av og forpliktet til å overholde trafikkregler og kjører forsiktig. Vi planlegger at transport til og fra byggeplassene vil gå langs nordvestsiden av Forneburingen, nå som vi bygger Storøykilen.

Byggingen av Storøykilen er i gang

Byggingen på Storøykilen er allerede i gang. I første omgang skal AF Bygg Oslo bygge 103 leiligheter, i det som blir Kvartal 1 på Storøykilen. I tillegg som vi bygger den nødvendige infrastrukturen. Vi planlegger for at Kvartal 1 skal være ferdigstilt i Q2 2023.

Gjennom byggeperioden vil det være variert bemanning og det vil bli en del tungtransport til og fra byggeplassen. Transport av byggematerialer vil foregå jevnt gjennom hele byggeperioden. Vårt største fokus er din sikkerhet. Vi vil gjøre vårt beste til å sikre byggeplassen og gjøre området trygt for deg og dine.

Totalt planlegges det seks kvartaler på Storøykilen.

Illustrasjon av fasade og gårdsrom i Storøykilen.

 

Biologisk mangfold og den lokale naturen

Storøykilen vil ha stort fokus på biologisk mangfold og den lokale naturen trekkes inn i boligområdet, slik at du kan oppleve den på nært hold. Vi har som ambisjoner å bli sertifisert etter BREEAM-NOR-klassifiseringen Very Good. BREEAM-klassifisering stiller strenge krav til oss som utbygger og gir deg et hjem der vi har tatt hensyn til miljøet.

Lyst til å ta en titt på Storøykilen?

Meld deg på visning gjennom påmeldingsskjemaet eller kontakt en av våre prosjektselgere for privatvisning. All informasjon om Storøykilen finner du her.