Bilde av Frysjaparken og en takterrasse.

Få kjøpesenter, badeplass og marka like i nærheten

Frysjaparken ligger flott plassert der byen møter marka. Her har du gåavstand til både urbane fasiliteter og naturskjønne opplevelser – til glede for store og små.

OBOS og Stor-Oslo Eiendom er i ferd med å bygge Frysjaparken, et nytt boligprosjekt der byen møter marka. Dette blir et helt unikt bomiljø med 900 moderne leiligheter, frodige grøntområder og en rekke urbane fasiliteter som gjør hverdagen enklere.

Når du bor her vil du leve et behagelig liv med kort vei til det aller meste. Du vil få en rekke servicetilbud i ditt eget nabolag, men veien er også kort til flere spennende steder utenfor ditt eget hjem. På Frysja ligger alt til rette for at både voksne og barn skal trives.

Storo Storsenter

Hvis du er en ekte shoppingentusiast vil du finne alt du trenger på Storo Storsenter. Dette senteret er Oslos største med over 130 butikker, restauranter og tjenester. Storo Storsenter ligger strategisk til i nær tilknytning til både buss, t-bane og trikk, men du bruker også kun 40 minutter på å gå dit fra Frysjaparken.

Dame på kafé i nærheten av Frysja.

ODEON Kino

Norges største kinosenter ligger på nedsiden av Storo storsenter. ODEON Kino er et nytt kinosenter med hele 14 kinosaler. Senteret er mest kjent for å være det eneste i Norge med IMAX-visning, som gir deg en kinoopplevelse helt utenom det vanlige.

Brekkedammen «Stilla»

Det er en rekke badeplasser i nærområdet, men den kanskje fineste finner du på Brekkedammen «Stilla». Denne perlen er Akerselvas flotte badeplass, og ligger kun et par hundre meter fra ditt eget hjem. Her kan du sitte på både svaberg og gressletter, og bade i det klare og deilige vannet fra Maridalselva.

Nordmarka

Nordmarka er Oslos rekreasjonsområde nummer én. Disse fantastiske omgivelsene kan utforskes gjennom alle årstider. Turistforeningen har både betjente og ubetjente hytter du enkelt kan benytte deg av, og hele området er tilrettelagt for at du skal kunne nyte et lite stykke villmark. Ta deg en skitur i de preparerte løypene. Dra til Ullevålseter på sykkelen.

Bilde av en mann som padler i kano.

Teknisk Museum

Dette museet er et eldorado for nysgjerrige mennesker i alle aldre. Teknisk Museum er kjent for innovative utstillinger innen industri, vitenskap, teknologi og medisin. Bygget på over 10 000 kvm har utstillinger som både voksne og barn vil ha stor glede av. Og det beste av alt; Teknisk Museum ligger kun en ti minutters spasertur fra Frysjaparken. 

Frysja kunstnersenter

Den kunstinteresserte vil ha stor glede av Frysja kunstnersenter. Senteret ligger vakkert til vis-à-vis Teknisk Museum i O. Mustad og Søns gamle fabrikkbygninger. Kunstnerfellesskapet som holder til her arrangerer åpne atelierer, og holder kurs for deg som vil lære. Per i dag er dette arbeidsplassen til 53 profesjonelle kunstnere.

Bilde av et eldre par ute på skitur.

Variert idrettstilbud

Det er en rekke tilbud i nærområdet for deg som vil drive med organisert idrett. Idrettslagene i nærområdet tilbyr idretter som fotball, håndball, basket, innebandy og langrenn. Aktivum treningssenter tilbyr dansekurs for barn og unge, og Custom Golf Senter ligger rett over veien for Frysjaparken. Det samme gjør Avancia treningssenter.

Skjerven gård

Denne idylliske gården ligger flott til ved Maridalsvannet. Skjerven gård er et tradisjonelt gårdsbruk med kornproduksjon og husdyr. Dette er et perfekt sted å ta med seg barna på en hyggelige helgetur. Gården tilbyr blant annet ridning, lefse- og flatbrødkurs og har årlige julemarkeder.

Fiskeplassen

Fiskeplass Akerselva kryr av fisk. Både ørret og laks går opp elva for å gyte. Langs Akerselva ligger det mange fiskeplasser, og fra Frysjaparken er det en kort tur til elvebredden når du ønsker å kaste ut snøret.

Foto av bygg på Kjelsås togstasjon.

Transport og kollektivtilbud

Velger du å bo i Frysjaparken, er det lett å komme seg rundt. Kjelsås togstasjon (Gjøvikbanen) ligger kun 550 meter unna det nye boligområdet. Toget fra Kjelsås tar deg til Gjøvik og Oslo S, hvor du igjen har gode forbindelser til resten av Østlandsområdet og Oslo Lufthavn. Med toget er du på Oslo S på kun tretten minutter, mens trikken tar deg til sentrum på cirka 23 minutter.

Nærmeste busstopp heter Frysja og ligger cirka 100 meter fra Frysjaparken. Buss nummer 54 kommer fra Kjelsås stasjon og tar deg helt ned til Tjuvholmen. Andre busser går i retning mot Majorstuen, Ellingsrudåsen, Lørenskog og Kjelsås. Rundt boligene planlegges det godt med sykkelveier. Tar du sykkelen fatt er det kun et kvarters tid til byen langs Akerselva med eget sykkelfelt i Frysjaveien og Kjelsåsveien.