Ny fotballhall til Fart-spillerne

Med OBOS gir tilbake skal Fotballaget Fart endelig få bygget fotballhallen de har ønsket seg.

Foto: Fotballaget Fart
Foto: Fotballaget Fart

Av: Thao Thanh Ho

Den nye fotballhallen blir en sosial møteplass for unge spillere som har samme interesse. Klubben tror fotballhallen vil skape både samhold og motivasjon blant unge spillere i nærmiljøet.

Fotballaget Fart består av 21 lag, med barne-, ungdoms og divisjonslag. Den brede aldersgruppen strekker seg fra 5 til 35 år. Lagene spiller flere kamper i uken og hvert år i september, arrangerer klubben miniturnering for de minste. På denne dagen deltar over 850 yngre i turneringen. Med den nye fotballhallen på plass, kan klubben få økt antall påmeldte til miniturneringen og bli en populær treningsarena for barn og unge i nærmiljøet.

– En ny fotballhall som treningsarena for alle våre lag vil skape motivasjon. Vi ønsker å samle alle spillerne på ett og samme sted, sier Trond Kristensen, styreleder for fotballaget.

Høy kvalitet

Reisetiden og reiseveien til treningsarenaen blir kortere for brukere av hallen. I en hektisk hverdag blir det derfor enklere å samle familiene og skape god stemning på fotballkampene.

– Vi ønsker å bygge en stor fotballhall som både er lydtett og isolert. Hallen kan tilby et treningsrom av høy kvalitet, som spillere og tilskuere kan bruke, forteller Kristensen.

God fornøyelse

Fotballhallen vil være et svært viktig tilskudd til klubbens øvrige fasiliteter, og det gir grobunn med tanke på fremtidig rekruttering. Det skal legges kunstgress i hallen som til forskjell fra naturgress tar mindre plass i hallen. Matten er miljøvennlig og er lett å vedlikeholde. Hallen kan i tillegg deles opp i ulike områder slik at flere kan trene samtidig. Fotballhallen kan disponeres på dagtid, foruten om kampdager og på faste treningstider.

– Når hallen står klar, vil mange av klubbens aktiviteter skje her. Vi håper at nærmiljøet, skolen og barnehagen skal ta i bruk og nyte godt av mulighetene den nye fotballhallen kan by på, sier Kristensen.

Se andre prosjekter som har fått støtte fra OBOS gir tilbake

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake