Nye drakter til Sinsen-Refstad

Støtten gir de unge håndballspillerne nye drakter.

Fra åpningen av ny sesong i Teglverkshallen
Fra åpningen av ny sesong i Teglverkshallen Foto: Sinsen-Refstad IL
Av: Madeleine Vehre Navekvien
 
Pengene idrettslaget drar inn på f.eks. treningsavgift kan i stedet brukes på barna. I fjor kunne blant annet syv lag, samt klubbens yngste spillere, dra på overnattingscup til Sommarland i Bø for kamper og moro.
 
Håndballskolen er et gratis tilbud til barn som går i 1.-3- klasse. Spillerne rekrutteres fra tre ulike skoler i området (Sinsen, Løren og Teglverket). I 2016 dekket støtten fra OBOS innkjøp av 100 drakter.

Innvilget støtte igjen

Før sommeren fikk idrettsforeningen på ny bevilget støtte fra OBOS gir tilbake. Nå kan dermed lageret fylles med nye, lekre spillerdrakter.
 
- Laget består av 05-spillere, og 06-spillere. Jentene trener 3-4 ganger per uke og har blitt skikkelig gode i håndball. De legger ned masse arbeid i treningene sine og får igjen for strevet når de oppnår så gode resultater i cup. De er også en kjempefin sosial gjeng som har det gøy også på fritiden, sier Camilla Børresen Tjelflåt, leder av Sinsen-Refstad IL.

Fokus på guttehåndball

-Vi har i tillegg et G12-lag som vant hele Skicup i sin årsklasse nå i august. Dette er vi veldig stolte av. Guttehåndball er vi veldig opptatt av, for frafallet i guttehåndball generelt i Norge er stor. Så vi jobber mye med å hindre dette hos oss.