OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utnytt fordelene som ligger i medlemskapet ditt! Mottar du vårt nyhetsbrev, blir du en av de første som får vite om nye fordeler, kampanjetilbud og konkurranser.

Ja, jeg vil abonnere på nyhetsbrev fra OBOS

For at vi skal kunne sende deg nyheter og informasjon om medlemsfordeler knyttet til din e-postadresse, trenger vi ditt samtykke til å sende deg e-post samt din e-postadresse.

Ved å legge inn din e-postadresse nedenfor, samtykker du til å motta e-poster fra OBOS om medlemsfordeler. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake ved å klikke på «avslutt nyhetsbrevet» nederst i hver e-post du mottar. E-postadressen lagres i våre interne systemer og slettes når du avslutter abonnementet ditt. Er du ellers interessert i OBOS sin holdning til personvern, kan du lese OBOS sin personvernerklæring.
(Les mer)

Fylket brukes til å tilpasse innholdet i nyhetsbrevet til ditt bosted.