OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utnytt fordelene som ligger i medlemskapet ditt! Mottar du vårt nyhetsbrev, blir du en av de første som får vite om nye fordeler, kampanjetilbud og konkurranser.

Ja, jeg vil abonnere på nyhetsbrev fra OBOS

For at vi skal kunne sende deg nyheter og informasjon om medlemsfordeler knyttet til din e-postadresse, trenger vi ditt samtykke til å sende deg e-post samt din e-postadresse.

Ved å legge inn din e-postadresse nedenfor, samtykker du til å motta e-poster fra OBOS om medlemsfordeler. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake ved å klikke på «avslutt nyhetsbrevet» nederst i hver e-post du mottar. E-postadressen lagres i våre interne systemer og slettes når du avslutter abonnementet ditt. Er du ellers interessert i OBOS sin holdning til personvern, kan du lese OBOS sin personvernerklæring.
(Les mer)

Fylket brukes til å tilpasse innholdet i nyhetsbrevet til ditt bosted.