Hopp til innholdet

Om leilighetene i Ladebyhagen – bygg H

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med god standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys. Flere av leilighetene er også gjennomgående.

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. I bygg H kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i variert størrelse fra 43 til 112 kvadratmeter.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som royalimpregnert trepanel og murpuss.

Illustrasjon av et kjøkken og en spisestue i bygg H i Ladebyhagen.

Kjøkken og bad

Boligene leveres med lyse og moderne kjøkken fra Sigdal i god kvalitet samt med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett og takhøyden er på cirka 2,5 meter.

Baderommene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler og er flislagt med vannbåren varme i gulv.

Illustrasjon av noen balkonger og terrasser i bygg H i Ladebyhagen.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i bygg H får egen markterrasse, balkong eller takterrasse. Disse varierer i størrelser fra 10 til 56 kvadratmeter. De fleste uteplassene er sørvestvendte noe som gir gode solforhold. Det blir også en felles takterrasse.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

 

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren