OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

2. «Hjelp – vi bor i telt!»

Seks personer på ett rom og kjøkken. Folk i fast jobb – som bor i telt. Ektefeller på hver sin hybel. Og barn på barnehjem. Hva gjør man når bolignøden er så ekstrem? I denne episoden av Hjemlengsel ser vi på det apparatet som ble rigget for å løse ett av samfunnets aller største problemer. Vi besøker ett av de stedene det nye by- og boligbyggende maskineriet ga oss. Og vi hører litt om situasjonen til noen av dem alt handlet om. 

En podcast fra OBOS.

Med Arild Opheim og Anne-Kristine Kronborg

0:00

-:--

Hør Hjemlengsel der du lytter til podcast

Du finner også podcasten i alle tjenestene du hører på podcaster til vanlig.

Om andre episode

Seks personer på ett rom og kjøkken. Byråkrater bosatt i telt. Ektefeller på hver sin hybel. Og barn på barnehjem. Hva gjør man når bolignøden er så ekstrem?

I denne episoden av Hjemlengsel ser vi på det apparatet som ble rigget for å løse ett av samfunnets aller største problemer. Vi besøker ett av de stedene det nye by- og boligbyggende maskineriet ga oss. Og vi hører litt om situasjonen til noen av dem alt handlet om. Gjester i episoden er Jardar Sørvoll, Martin Mæland, Ivar Sekne og Ann-Karin Vie Mørdre.

Med Arild Opheim og Anne-Kristine Kronborg.