OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

3. Sett kryss for treroms

Når boligen er et velferdsgode og ikke en vare som selges til høystbydende, hvordan bestemmer man hvem som skal få? I etterkrigstiden var boligbyggingen subsidiert og regulert. OBOS-boliger ble kunngjort og tildelt til de tusenvis av medlemmene som stod i kø. Boligstyling, visning og budrunder var helt ukjent. Vi møter Grethe, hun alle lengtet etter å få brev fra. Og vi får høre om en kvinne som desperat prøvde å holde familien samlet.

Med Arild Opheim og Anne-Kristine Kronborg.

0:00

-:--

Hør Hjemlengsel der du lytter til podcast

Du finner også podcasten i alle tjenestene du hører på podcaster til vanlig.

Om tredje episode

Når boligen er et velferdsgode og ikke en vare som selges til høystbydende, hvordan bestemmer man hvem som skal få? I etterkrigstiden var boligbyggingen subsidiert og regulert. OBOS-boliger ble kunngjort og tildelt til de tusenvis av medlemmene som stod i kø. Boligstyling, visning og budrunder var helt ukjent. Vi møter Grethe, hun alle lengtet etter å få brev fra. Og vi får høre om en kvinne som desperat prøvde å holde familien samlet.

Gjester i episoden er Martin Mæland, Grethe Stenseth og Gunnar Gotaas, 

Med Arild Opheim og Anne-Kristine Kronborg.