OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

4. «Skrotingen til Willoch var den største ulykken.»

Arbeiderpartiets Thorbjørn Berntsen kjempet lenge for prisreguleringen – og tapte. I manges øyne var det Høyres Kåre Willoch som vant. Hva skjedde da Norges fikk et helt fritt boligmarked på starten av åttitallet? 

Med Anne Kristine Kronborg og Arild Opheim.

0:00

-:--

Hør Hjemlengsel der du lytter til podcast

Du finner også podcasten i alle tjenestene du hører på podcaster til vanlig.

Om fjerde episode

Arbeiderpartiets Thorbjørn Berntsen kjempet lenge for prisreguleringen – og tapte. I manges øyne var det Høyres Kåre Willoch som vant. Hva skjedde da Norges fikk et helt fritt boligmarked tidlig på åttitallet? Vi snakker med noen av Norges mest markante politikere om kampene på søttiallet – og om når et lands boligpolitikk plutselig snur og går i en annen retning. Er det da mulig å gå tilbake? Og har Arbeiderpartiet fortsatt en ulykkelig kjærlighet til den boligpolitikken som ble forkastet på åttitallet?

Gjester i episoden: Linken Apall-Olsen, Thorbjørn Berntsen, Kåre Willoch og Jardar Sørvoll. 

Med Anne-Kristine Kronborg og Arild Opheim.