Praktisk informasjon

Sammen med Den Norske Opera & Ballett ønsker vi OBOS-medlemmer og andre velkommen til en storslått kveldskonsert på Operataket, søndag 27. august!

karusellbilde: obospåoperataket2017-artistene

Årets artister 

The Cardigans, Lissie og Eva Weel Skram

Mer om artistene

Program

Konferansier: Hasse Hope

Fra kl. 15.00 – DJ Barbin, Hilde Selvikvåg, Signe Eide, konkurranser og moro 

Kl. 18.00 – Eva Weel Skram

Kl. 19.30 – Lissie

Cirka kl. 21.00 – The Cardigans

Billettsalget

 • Hver kunde kan kjøpe inntil fire billetter. Du trenger ikke å være OBOS-medlem for å kjøpe billetter!
 • Pris: 125 kroner + billettavgift. Billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og unge i Oslo. 

Rullestolbrukere kan kjøpe billetter via Operaens kundesenter. Telefon: 21 42 21 21.

Konserten

 • Konserten starter kl. 18.00.
 • Portene åpnes kl. 15.00. Vær ute i god tid! Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten.
 • Det er ikke anledning til å ta med seg sekk, bag, paraplyer, drikke, stoler eller spisse gjenstander inn på arenaen. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov til å ta med små vesker.
 • Det er ikke parkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt. 
 • Du må ha meg deg billetten til konserten (det er ikke tilstrekkelig å vise frem kjøpskvittering).
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen.
 • Ungdom under 18 år må være i følge med voksen.
 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet.
 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen.

  Last ned kart over konsertområdet  (PDF)

En gave til Oslo by

Konserten er ikke bare et fantastisk tilbud til våre medlemmer, men også en gave til Oslo by. Billettinntektene går uavkortet til gode formål innen barne- og ungdomsarbeid i byen. 

Artistene

The Cardigans

The Cardigans er et av Sveriges mest populære band gjennom tidene. De fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1995 med albumet «Life». Neste album, «First Band on the Moon», ga dem også fotfeste i USA. Da de i 1998 ga ut albumet «Gran Turismo» eksploderte det over store deler av verden, med hits som My Favourite Game og Erase/Rewind. The Cardigans har solgt over 15 millioner album og turnert verden over. Med karismatiske Nina Persson i front er det duket for en forrykende hitparade på Operataket!
The Cardigans på Facebook

Lissie

Lissie elsker Norge og Norge elsker Lissie! Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 og oppfølgingsalbumet «Back to Forever» fra 2013, har det gått slag i slag for damen med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. Hennes siste album, «My Wild West», fikk terningkast 5 i blant annet Dagbladet. I sommer kommer hun innom Norge for noen få eksklusive konserter – OBOS på Operataket blir én av disse.
Lissie på Facebook

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram er best kjent som sanger og låtskriver i popduoen Eva & The Heartmaker, sammen med låtskriver og gitarist Thomas Stenersen – som for øvrig er Evas ektemann. Duoen har etablert seg som en av landets mest suksessrike popgrupper, med fire studioalbum på samvittigheten. I 2016 var Eva Weel Skram med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der hun blant annet omfavnet Henning Kvitnes sin sang «Evig Eies».
Eva Weel Skram på Facebook