Hopp til innholdet

Prestisjetunge priser til Styrerommet.no

Styrerommet.no har nylig mottatt to svært høythengende utmerkelser for både design og brukervennlighet.

IxDA-prisen

Styrerommet.no mottok den prestisjetunge IxDA-prisen ved årets Visuelt-utdeling, for “fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus”. Juryen la vekt på at Styrerommet.no senker terskelen for å bidra der man bor, og styrker lokaldemokratiet. Juryen likte også at det er en levende løsning, som stadig forbedres og får nye løft med ny funksjonalitet.

Konkurransen besto blant annet av Vipps, NRK radio, Propr, Teston og mange flere og verdige kandidater, på tvers av alle sjangre innenfor kategorien digitalt design. 

Prisen deles ut av det internasjonalt anerkjente interaksjonsdesignforbundet IxDA, i samarbeid med Grafill, som arrangerer Visuelt.

Hele IxDA juryens begrunnelse kan sees i videoen under.

Gulltaggen

Styrerommet.no fikk også gull i kategorien "Beste tjeneste og produkt" på Gulltaggen som er digitalbransjens Oscar-utdeling. 

Dette var juryens begrunnelse: 

Vinneren har bygget en brukervennlig tjeneste som løser et reelt problem. Tjenesten er tett knyttet til kjernevirksomheten og evner å konvertere innsikt til et verdiøkende produkt, som blir god markedsføring i kraft av seg selv.

Jobben er et solid, gjennomarbeidet håndverk med fokus på målgruppens behov og et  produkt med lang levetid som setter agenda for digitalisering. Dette en klar vinner i kategorien.

For alle som driver med styrearbeid eller bor i et borettslag er dette en høyst velkommen.

 

Mai 2019

Synes du dette var interessant?

Se flere nyheter her