OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Puss opp som du vil

Kjøper du bolig i et borettslag pusser du opp som du vil – eller lar være.

I din egen leilighet kan du pusse opp og innrede slik du selv vil, så lenge det ikke berører bærende konstruksjoner, felles rørsystem, ventilasjon eller fellesdelen av elektriske anlegg. 

Tips:

Visste du at som OBOS-medlem får du mange gode rabatter som kan lønne seg når du pusser opp?  

Et par som maler en vegg

Vedlikeholdsansvar

Du kan også la være å pusse opp hvis du vil det. Men du har ansvar for å vedlikeholde og holde orden på din bolig, slik at det ikke oppstår noen skader eller ulemper for de andre eierne. Det samme ansvaret har borettslaget for fasader, tak, inngangspartier, fellesarealer både inne og ute.

Kanskje er det derfor vi, i en undersøkelse tilbake i 2013, fant at borettslag har betydelig færre forsikringsskader enn boligsameier?

Skal du selge bolig?

Bør du leie en profesjonell stylist? Pusse opp? Eller er det kanskje like greit å style boligen selv? Det finnes ikke noe fasitsvar, men her har vi samlet gode tips til deg som skal ha visning.