Gustav Puntervoldsgate 32, 34 og 36, Skarbøvika

Ytre bydel, Ålesund

Adresse: Gustav Puntervolds gate 32, 34 og 36

  • 2-romsleiligheter på cirka 50 m²
  • Totalt 22 leiligheter
  • Alle kan søke, du trenger ikke å være OBOS-medlem

Leie pr måned kr 6 000 – depositum kr 22 000

karusellbilde: Gustav Puntervolds gate

Om boligene

Utleieboligene ligger i Skarbøvika i Ytre Bydel, cirka 3 kilometer fra Ålesund sentrum. Det er gangavstand til dagligvare og Atlanterhavsparken på Tueneset med flott turterreng.

Bygningen

Bygningen består av tre rekkehus i to etasjer, både vertikalt – og horisontaltdelt. Inngang til leilighetene i 2. etasje via utvendig trapp. Det er totalt 22 leiligheter på eiendommen.

Standard

Toromsleilighetene har en størrelse på cirka 50 kvadratmeter og består av stue med kjøkkenkrok, ett soverom og bad/vaskerom. I tillegg kommer utvendig bod.

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmtvann fra egen bereder. Leietaker må tegne eget strømabonnement. Det er montert røykvarsler, og pulverapparat finnes i leilighetene.

Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer.

Parkering på felles parkeringsplass.

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.