Finnbergåsen 3 - 13 A og Svaneviksveien 6 - 34

Minde/Årstad, Stor-Bergen

Adresse: Finnbergåsen 3 - 13 A og Svaneviksveien 6 - 34

  • 2- og 3-romsleiligheter fra 44 - 66 m2
  • 48
  • Kriterier for leie: Medlemskap i OBOS

Bilde av gårdsplass med lekestativ.

Om boligene

Utleieboligene ligger i Finnbergåsen og Svaneviksveien på Minde i bydelen Årstad. Det er ca én kilometer til barneskolen Fridalen skole. Kort vei til Kidsa Inndalen barnehage og andre barnehager i nærområdet.

Her er flere nærbutikker, bl a Kiwi i Bjørnsons gate, Rimi i Minde Allé og Rema 1000 på Wergeland. Bybanen stopper like ved. 

Boligene på Minde ligger fint og sentralt til, med kort vei til det meste. Den nye Høgskolen i Bergen ligger noen få minutter unna. 

Den fine Leaparken er nærmeste nabo til boligene.

Bygningene

Eiendommen består av tre murhus i blokk, som er oppført i 1957. Det er 38 toromsleiligheter med nettoareal 44-55 kvadratmeter, og ti treromsvarianter med nettoareal 58 - 66 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner og varmepumpe, og varmtvann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement. Det er montert røykvarsler, pulverapparat og brannvarsler i leilighetene. 

Alle har bad med dusj og WC. Det er montert speil, knagger og holder til toalettpapir. 
Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer. 

Alle er tilknyttet kabel-TV (Canal Digital). 

Parkering

Her er det mulig å parkere på offentlig vei. 

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.