Grønnestølslien 4, 8, 10 og 12

Minde, Stor-Bergen

Adresse:

  • 1-, 2- og 3-roms leiligheter fra ca 21-88 m²
  • Totalt 26 leiligheter
  • Kriterier for leie: Medlemskap i OBOS

Bildet viser en fin veranda i Grønnestølslien, med utsikt over Bergensdalen og Ulriken.

Om boligene

Grønnestølslien ligger på Fjøsanger i Årstad bydel. Like nedenfor ligger barneskolen Minde skole. Kort vei til Espira Grønnestølen barnehage og andre barnehager i nærområdet. Det er tre kilometer til ungdomsskolen Storetveit skole.

Busslinje 82 tar deg på fem minutter direkte fra Grønnestølen til bybanestoppet på Wergeland. I Fjøsangerveien går det svært mange busser til sentrum.

Boligene i Grønnestølslien har en fin utsikt over Bergensdalen. Det er kort vei opp til den nye Løvstien og turterrenget rundt Løvstakken. Langegården besøksgård ligger også bare noen minutter unna.

Bygningene

Eiendommen består av tre murhus i blokk, som er oppført i 1957. Det er to ettromsleiligheter med nettoareal på 21 kvadratmeter, 15 toromsleiligheter med nettoareal 30-46 kvadratmeter, og ni treromsvarianter med nettoareal 70 - 88 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmtvann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement. Det er montert røykvarsler, pulverapparat og brannvarsler i leilighetene.

Alle har bad med dusj og WC. Det er montert speil, knagger og holder til toalettpapir. 
Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og tallerkenventil på veggen.

Alle er tilknyttet kabel-TV (Canal Digital).

Parkering

Her er det mulig å parkere på offentlig vei.

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.