Sethøyen 1 - 41, Mjølkeråen

Åsane, Stor-Bergen

Adresse: Sethøyen 1 - 41, Mjølkeråen

  • 2- og 3-roms leiligheter fra 65 -70 m²
  • Totalt 21 leiligheter
  • Forbeholdt funksjonshemmede eller leietakere over 60 år. Medlemskap i OBOS

Bilde fra inngangssiden. Mjølkeråen - OBOS Utleieboliger, Bergen

Om boligene

Utleieboligene ligger på Mjølkeråen i Åsane, mellom Åsane senter og Salhus. Alle har livsløpsstandard og er beregnet for leietakere som er funksjonshemmede eller som har passert 60 år. Flere av boligene har fin utsikt mot Salhusfjorden og Herdlefjorden.

Det er 500 meter til Rema 1000 og 850 meter til Toppe senter, med post i butikk. Gode bussforbindelser med linje 3 og linje 35. Åsane senter og IKEA ligger en fem minutters kjøretur unna.

Det fine turterrenget rundt Nordgardsfjellet og Høgstefjellet ligger like i nærheten.

Bygningene

Eiendommen består av fire rekkehus med i alt 21 utleieboliger. Tre av rekkene består av to etasjer. Aldersboligene ble bygget i 1989.

Det er fem toromsleiligheter med nettoareal 65-68 kvadratmeter og 16 treromsleiligheter med nettoareal 68-70 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner og varmepumpe, og varmtvann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement. Det er montert røykvarsler, pulverapparat og brannvarsler i leilighetene.

Alle har bad med dusj og WC. Det er montert speil, knagger og holder til toalettpapir. Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. I tillegg får boligen tilført frisk luft gjennom gjennom spalteventil i vinduer og tallerkenventil på veggen. 

Alle er tilknyttet kabel-TV (Get).

Parkering

Parkeringsplass eller garasjeplass disponeres av leietakerne.

Forsikring 

Bygningen er fullverdiforsikret. Du som leier står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.