Vågedalen 31 - 35

Laksevåg, Stor-Bergen

Adresse: Vågedalen 31 - 35, Laksevåg

  • 2- til 4-roms leiligheter fra 40 - 95 m²
  • Totalt 36 leiligheter
  • Kriterier for leie: Medlemskap i OBOS

karusellbilde: IMG_7056

Om boligene

Vågedalen ligger i Laksevåg bydel, vest for Puddefjorden. Strøket er stille og rolig. Det er 500 meter til Holen barne- og ungdomsskole. Omtrent like kort vei er det til Laksevåg senter, med 28 butikker. Da passerer du også Kidsa Vågedalen barnehage, som har fire avdelinger.

Det er omtrent 3 kilometer til Bergen sentrum. Du kan gå på tre kvarter, eller ta linje 16, 17 eller 20. Bussene går ofte, og da er du i byen på ti minutter.

Boligene i Vågedalen har en flott utsikt mot Bergen sentrum og Byfjorden. En av de mest brukte stiene opp mot Damsgårdsfjellet starter ved husveggen. 

Bygningen

Eiendommen er oppført i 1980 og består av en boligblokk i fire etasjer. Den ble rehabilitert i 2012 og 2013. Da ble det samtidig opparbeidet fine, nye fellesarealer utendørs.

Det er 36 leiligheter i eiendommen, alle har balkong eller terrasse. Leilighetene leies ut umøblert. 24 av boligene er toromsleiligheter med nettoareal 40 - 58 kvadratmeter, fire er treromsleiligheter med nettoareal 81 - 85 kvadratmeter, og åtte av dem er fireromsvarianter med nettoareal 95 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmtvann fra felles bereder som er inkludert i leien. Leietaker må tegne eget strømabonnement. 

Det er montert røykvarsler, pulverapparat og brannvarsler i leilighetene.

Alle har bad med dusj og WC. Det er montert speil, knagger og holder til toalettpapir. 
Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og tallerkenventil på veggen. 

Alle er tilknyttet kabel-TV (Canal Digital). 

Parkering

Parkeringsplass ved blokk og de som ønsker kan leie garasjeplass i underetasjen.

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.