Utleiebolig Stor-Bergen: Vågedalen II

,

Adresse: Vågedalen 13 - 30, Laksevåg

  • 2- til 4-roms leiligheter fra 53 -100 m²
  • Totalt 60 leiligheter
  • Kriterier for leie: Medlemskap i OBOS

Leie pr måned fra kr 6 000 – kr 10 000

Fasadebilde av Vågedalen II, OBOS Utleieboliger i Bergen

Om boligene

Vågedalen ligger i Laksevåg bydel, vest for Puddefjorden. Strøket er stille og rolig. Det er noen få hundre meter til Holen barne- og ungdomsskole. Omtrent like kort vei er det til Laksevåg senter, med 28 butikker. Nærmeste nabo er Kidsa Vågedalen barnehage, med fire avdelinger.

Det er omtrent 3 kilometer til Bergen sentrum. Du kan gå på tre kvarter, eller ta linje 16, 17 eller 20. Bussene går ofte, og da er du i byen på ti minutter.

Mange av boligene i Vågedalen har en flott utsikt mot Bergen sentrum og Byfjorden. En av de mest brukte stiene opp mot Damsgårdsfjellet starter ved husveggen. 

Bygningene

Eiendommen består av elleve blokker og småhus, som er oppført under andre verdenskrig og årene like etter. Bygningene krever mye vedlikehold og er foreslått sanert til fordel for nye boliger. Det tilbys derfor bare korttidsleie på inntil 12- 36 måneder i disse boligene.

Det er 16 toromsleiligheter med nettoareal 53 - 60 kvadratmeter, 40 treromsleiligheter med nettoareal 71 - 76 kvadratmeter, og fire fireromsvarianter med nettoareal 99 -100 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmtvann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement. 

Det er montert røykvarsler, pulverapparat og brannvarsler i leilighetene.

Alle har bad med dusj og WC. Det er montert speil, knagger og holder til toalettpapir. 
Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og tallerkenventil på veggen.

Alle er tilknyttet kabel-TV (Canal Digital). 

Parkering

Parkering langs offentlig vei.

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.