OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Nannas vei 2, Ringshaug

Tønsberg, Vestfold

Adresse: Nannas vei 2, 3154 Tolvsrød

  • 2-roms leiligheter på 48 m²
  • Totalt 44 leiligheter
  • Leilighetene er prioritert for alderspensjonister. Ved søknad må vi ha opplysninger om helsetilstand, nåværende boligforhold og nærmeste pårørende.

Leie per måned fra kr 6 230 til 6 500,- A-konto strøm kr 500,-

Fasadebilde av OBOS' utleieboliger i Nannas vei 2 i Tønsberg i Vestfold med benker og postkasse i forgrunnen.

Om boligene

Nannas vei ligger på Ringshaug. Avstand til Tønsberg sentrum er 6 kilometer. Det er kort vei til Ringshaugstranda, Skallevoldstranda og Karlsvika friområde.

Eiendommen er oppført i 1996 og består av en boligdel med to fløyer i to etasjer, og en service/forretningsdel med fysioterapi, frisør og lignende.

Det er 44 leiligheter i boligdelen. Leilighetene har terrasse/hageflekk og innvendig bod. Leilighetene leies ut umøblert.

Eiendommen består av 36 2-roms leiligheter med nettoareal 46,5 kvadratmeter, åtte 2-roms leiligheter med nettoareal 54,0 kvadratmeter. Areal til service/forretningsvirksomhet samt fire garasjer.

Det er matvareforretning på Gauterød ved avkjøringen til Ringshaug cirka 1,5 kilometer i gangavstand og cirka 300 meter i avstand til barnehage og skole.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmt vann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Det er dusjbad med WC. Det skal være montert speil, dusjkabinett, knagger og holder til toalettpapir. Uttak til vaskemaskin.

Det er mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom klaffventil i vinduer og tallerkenventil på veggen.

Leilighetene er tilknyttet kabel-tv (Canal Digital) med cirka 12-16 kanaler. Det er montert brannvarsler i alle leilighetene. Husbrannslange i kjøkkenbenken.

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens dører og vinduer, innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

Fellesarealer

Parkering på parkeringsplass.