OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Vinn billetter til eventyret Wendy & Peter Pan

Meld deg på i trekningen av billetter til denne forestillingen kun for OBOS-medlemmer!

Hovedrollene Wendy og Peter pan står rygg i rygg.

Konkurranse

Tirsdag 24. september klokken 16.30 fyller vi en hel sal med heldige OBOS-medlemmer med følge som får se denne flotte familieforestillingen på Den Nationale Scene i Bergen. Alle vinnere får fire billetter hver. Meld deg på i påmeldingsskjemaet nederst på siden.

Ikke OBOS-medlem enda? 

Bli medlem 

Om forestillingen

Bli med når Wendy og hennes yngre brødre forlater barnerommet og flyr over nattehimmelen sammen med Peter Pan! Blodtørstige pirater, frodige feer og viltre gutter er bare noen av karakterene vi får møte, og når Peter Pan blir tatt til fange av Kaptein Krok er det den modige Wendy som tar affære. Eventyret om Peter Pan er rikt på spenning, magi og stjernestøv. Forestillingen blir en visuelt slående opplevelse som byr på både musikk, humor og akrobatikk. For barn over 6 år. Les mer.

Visste du at du også får 20 % rabatt på alle ordinære forestillinger av Wendy & Peter Pan? Bare husk å ta med medlemskortet ditt. Kjøp billetter her.

Ja, jeg vil vinne fire billetter til Wendy og Peter Pan

NB: Din kontaktinfo registreres kun for å kunne kontakte vinnerne, og vil ikke bli brukt til annonsering eller reklame fra OBOS eller våre samarbeidspartnere. All info slettes etter trekningen er foretatt.