Hopp til innholdet

Akvariet i Bergen

Opplevelsene står i kø på Akvariet i Bergen. Akvariet er stedet både tilreisende og bergensere bare MÅ besøke helt siden 1960, og nå får du OBOS-rabatt!

Medlemsfordel

25 % rabatt på billetter. Gjelder for inntil 2 voksne og 3 barn per familie. Billettene kan kjøpes på nett eller i billettluken til Akvariet. Husk medlemskortet ditt.

Kjøp billetter her(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Velg "OBOS-fordel" under "rabatt" på betalingssiden.

Se sommerprogrammet(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Et innsekt som heter Kneler

Kravlende Kryp tilbake på Akvariet i Bergen

Utstillingen Kravlende Kryp er endelig tilbake på Akvariet etter å ha “kravlet” rundt om i landet.

Insekter – tidenes suksesshistorie

Insekter er den mest vellykkede og varierte dyregruppen på jorden. Over 1 million insekter er beskrevet og mer enn 3/4 av alle verdens dyr er insekter. Rundt 17 000 er registrert i Norge. Fremdeles er det mange arter som er ukjent for mennesket, og arter dør ut hver dag.

Insektene har stor betydning for mennesket, både medisinsk som parasitter og smittebærere, men kanskje mest økonomisk – som skade- eller nyttedyr i landbruket.

Om Akvariet i Bergen

Opplevelsene står i kø på Akvariet. Det er noe på programmet hver time og utenom det kan du slappe av med en film i kinosalen. Etter et besøk på Akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet. På Akvariet kan både barn og voksne se og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan se på treninger og fôringer. Akvariet er stede hvor tilreisende og bergensere bare må besøke siden 1960. Biologen Akvariet serverer god mat og drikke.

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen