Hopp til innholdet

Akvariet i Bergen

Opplevelsene står i kø på Akvariet i Bergen. Akvariet er stedet både tilreisende og bergensere bare MÅ besøke helt siden 1960, og nå får du OBOS-rabatt!

Medlemsfordel

25 % rabatt på billetter. Gjelder for inntil 2 voksne og 3 barn per familie. Billettene kan kjøpes på nett eller i billettluken til Akvariet. Husk medlemskortet ditt.

Kjøp billetter her(Lenke ut)

Velg "OBOS-fordel" under "rabatt" på betalingssiden.

Bli med bak kulissene!(Lenke ut)

Oterne Gizmo og Bella

Møt oterene Gizmo og Bella

Gizmo og Bella er Europeiske otere - et semi-akvatisk rovpattedyr i mårfamilien. Det betyr at de lever delvis i vann og delvis på land. I Norge finnes Europeiske otere over hele landet, men flest i kyststrøkene fra Midt-Norge og nordover. Anatomien er tilpasset svært våte forhold, så Gizmo og Bella vil nok finne seg godt til rette i Bergen.

Møt Bella, hun er vakker og rolig med en forsiktig, mild personlighet. På samme tid er hun leken og elsker naturlig nok å bade. Det blir aldri en kjedelig dag med Bella.

Gizmo er en liten luring som er meget læringsvillig og skjønner ting raskt, men er kanskje ikke så tålmodig. På samme tid er han er en tøffing og som gjerne griper utfordringer som kommer.

Om Akvariet i Bergen

Opplevelsene står i kø på Akvariet. Det er noe på programmet hver time og utenom det kan du slappe av med en film i kinosalen. Etter et besøk på Akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet. På Akvariet kan både barn og voksne se og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan se på treninger og fôringer. Akvariet er stede hvor tilreisende og bergensere bare må besøke siden 1960. Biologen Akvariet serverer god mat og drikke.