Hopp til innholdet

Flügger farve

Har du et oppussingsprosjekt? Ta turen innom Flügger – der får du det du trenger til en hyggelig pris og hjelp av fagpersoner.

Et fragekart og rørepinner i tre med forskjellige malingsprøver på.

Medlemsfordel

20 % rabatt på alle Flügger-varer.
Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
Du må vise OBOS-medlemskortet ditt når du handler. Det finner du også i OBOS-appen.

Finn Flügger-butikk(Lenke ut)

Fargeeksperter hjelper deg med riktig farge

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet. Ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som er utdannede innen fargesammensetning. Ta kontakt med nærmeste Flügger-butikk for gratis veiledning.

Fargevelger - Bli inspirert av farger

Bruk Flügger fargevelger(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut) for å finne riktig farge til ditt oppussingsprosjekt. I fargevelgeren kan du teste hvordan fargen vil se ut på dine innendørs eller utendørsprosjekter. 

Om Flügger

Flügger designer og markedsfører et bredt sortiment innenfor maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig dyktige medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.