Hopp til innholdet Chat med oss!

Bruk medlemsfordelene i sommer

Du kan få OBOS-rabatt på en rekke aktiviteter for store og små, både for solskinnsdager og dager som er litt mer grå. Se våre tips under. God ferie!

Opplevelser

Visste du at OBOS-medlemmer får enda mer moro for pengene? Vi gir deg rabatt på flere av de største fornøyelsesparkene i Norge. På TusenFryd finner du noe for alle, også de tøffeste. Er du og dine av den badeglade typen kan du ta turen til Bø Sommarland og for de eventyrlystne tilbyr vi også rabatt hos Hunderfossen. Tenker du deg på en lengre tur i sommer er kanskje Legoland sommerens kuleste opplevelse?

Ung kvinne og mann leser kart sittende i bagasjerommet til en stasjonsvogn.

Reise

Opplev Norge og Norden! Vet du at du får 15 % rabatt på hotellrom hos Nordic Choice Hotels i hele skoleferien? Hos Smarthotel får du også en hyggelig pris i helger.

Hva med en bilferie i sommer? Ikke la mangel på bil stoppe deg når du får OBOS-rabatt på leiebil hos Avis.

Se Den Lille Havfrue, spis smørrebrød og gå i butikker på Strøget – København er bare en hyggelig båttur unna med DFDS.

Eller frister det mer med et eget feriehus i sommer? Dansommer gir deg rabatt på feriehus i hele Europa.

 

Kultur

OBOS på Operataket! Sammen med Den Norske Opera & Ballett ønsker vi velkommen til en storslått kveldskonsert søndag 26. august.

Som en del av Slottsfjellfestivalen arrangerer vi OBOS på Fjellet, en gratiskonsert den 19. juli med First Aid Kit.

Befinner du deg i Trondheim på sensommeren? Hvis ikke så vil det uansett være verdt turen for å se store navn som Kygo spille på OBOS//Festningen 2018!

Eller frister det mer med navn som a-ha, Sigrid og Alan Walker? Jugendfest 2018 i Ålesund gir deg en musikkopplevelse for livet.

Oppussing

Sommeren er tiden for moro og avslapping, men også høytid for å fikse og ordne hjemme. Hos Maxbo får du alt du trenger av bo- og byggevarer, og Flügger gir deg det beste innen maling, tapet og utstyr. Er du på jakt etter fliser og tilbehør får du god OBOS-rabatt hos Norfloor.

God sommer!