Gratisbilletter til Lørdagsgodt

Gratisbilletter til populære Lørdagsgodt på Rogaland teater. Fra 10 april kan medlemmer hente ut inntil fire billetter ved OBOS-kontoret i Langflåtveien 29, Mariero.

Tid og sted

Forestillingen vises på Rogaland Teater lørdag 21 april kl 12.30 og kl 14.00. 

Medlemsfordel

4 gratisbilletter til hvert medlem så langt lageret rekker. 
Billettene blir delt ut fra tirsdag 10. april kl 9-17 ved vårt OBOS-kontor i Stavanger, Langflåtveien 29 - Mariero.  Skulle det bli billetter til overs vil disse bli delt ut i åpningstiden ved kontoret. Hjertelig velkommen innom!
Kontaktinformasjon og åpningstid

Er du ikke medlem? Bli medlem her

Om forestillingen

Kan man spille Hedda Gabler for barn? Svaret er et rungende JA!

Henrik Bjelland og Nina Godtlibsen har oversatt Hedda Gabler til «barnsk» og i felleskap har de ansvaret for tilrettelegging og regi av Hedda Gabler til Lørdagsgodt. Det er nemlig mye i Hedda Gabler som er gjenkjennelig for barn og fullt mulig å overføre til et barns følelsesregister. For eksempel ønsket om å bli sett og ha en tilhørighet. Se for deg at du har vært på en lang ferie, du kommer hjem og så har bestevennen din fått en ny «bestevenn». Sammen har de to en lek du ikke er en del av. Sjalusien tar overhånd, og du gjør alt for å ødelegge det nye vennskapet. Litt enkelt kan man si at det er det Hedda også gjør. 

Henrik og Nina lover at barna som ser denne forestillingen aldri kommer til å glemme Hedda Gabler, men legger advarende til: Det er ikke sikkert at norsklæreren vil like det. Den teatralsk omvisningen og forestillingen varer ca 50 min. Her får du komme bak i kulissene på steder svært få har vært før!

Dørene åpner 30 min før forestillingen. Oppmøte ved teaterkafeen. 

Foto fra Rogaland Teater. 

 

Chat med oss!