Hopp til innholdet Chat med oss!

Handledager i september

Er du på jakt etter maling, fliser eller kjøkkenutstyr? Da må du merke av høstens handledager i kalenderen.

Visste du at OBOS-medlemmer får litt mer for pengene?

Høstens handledager er rett rundt hjørnet, og her er det muligheter for å gjøre noen ekstra gode kupp.

Er du usikker på hva som gjelder denne høsten eller hva som er verdt å investere i? Vi har fått eksperthjelp fra våre samarbeidspartnere.

Høstens kjøkkenprodukt

Benedicte Veggeland Hvidsten, markedskoordinator i Kitch’n slår et slag for støpejernsgryten:

Lifestyle

"Støpejernsgryten er perfekt for høstens supper og gryter; fin å ha på bordet og den holder ekstra godt på varmen slik at du bruker mindre energi i matlagingen. De tåler også stekeovn, og det tunge lokket gjør at den holder på fuktigheten. Det beste brødet lager du faktisk i en støpejernsgryte! Hos Kitch’n finner du flere merker, blant annet Sabor og Le Creuset."

Bad med mørke og store fliser

Innovative fliser

Styreformann Alessandro Cossutta i Norfloor har også innspill om hva som gjelder i flismarkedet for tiden: 

"Flismarkedet har blitt revolusjonert av den teknologiske utviklingen som har skapt helt nye muligheter når det kommer til flisstørrelser og utseende. De mest innovative leverandørene leverer nå fliser som er over 3x1 meter i størrelse og vi ser en stadig økende etterspørsel av disse også i det norske privatmarkedet. Utseendemessig finnes det nå fliser med tre- eller steinutseende som er nesten umulig å skille fra de originale naturmaterialene og gir store vedlikeholdsmessige fordeler."

Tre malingsspann med forskjellige farger

"Tidens farger"

Hva med å friske opp hjemmet med en ny farge på en vegg eller flere? "Tidens farger(Lenke ut)" dekker mer enn 20 utvalgte farger som Flügger spår vil være populære valg i hjemmet. Felles for fargene er at de garantert gir boligen et stilfullt uttrykk og en personlig atmosfære i rommet. 

Flüggers fargevelger(Lenke ut) gir deg alle muligheter til å prøve deg frem og bli inspirert til å finne flotte farger.