Hopp til innholdet

Hunderfossen Eventyrpark

Eventyr, fart og moro står på programmet i Hunderfossen Eventyrpark på Lillehammer.

Medlemsfordel

  • OBOS-pris kr 345 per billett. Ordinær pris er opptil kr 445.
  • Inntil 5 billetter per medlem.
  • Barn under 90 cm kommer gratis inn og trenger ikke billett. 
  • Gjelder i sommersesongen unntatt i perioden 5. juli til 5. august.

Billettene kjøpes i billettluken og du må vise medlemskortet ditt.

Til hunderfossen.no(Lenke ut)

Medlemsfordel hos Barnas Gård

Barnas Gård har aktiviteter for barn og voksne som elsker dyr! Gården ligger rett ved Hunderfossen Familiepark og har ca. 150 dyr.

  • 40 % rabatt. Ordinær pris er kr 149.
  • 1 billett per medlem
  • Barn under 2 år kommer gratis inn og trenger ikke billett. 
  • Gjelder i sommersesongen unntatt i perioden 5. juli til 5. august.

Årets nyhet – Testsenter for Månelyst i Flåklypa!

Bli med inn i en verden basert på suksessfilmen «Månelyst i Flåklypa». En enestående attraksjon du ikke finner maken til noe annet sted i hele universet. Testsenteret for Månelys i Flåklypa er årets nyhet i Hunderfossen. Her blir det et herlig gjensyn med karakterene fra Kjell Aukrust sin fantastiske nasjonalskatt. Møt sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen, den evige optimisten Solan Gundersen og den saktmodige Ludvig. Bærekraft og gjenbruk er noe parken setter høyt, så denne attraksjonen består i stor grad av gjenbrukte effekter fra parken – i god «Flåklypa-ånd».

Verdensrommet er din arena og finurlige, lærerike og lekne utfordringer samler hele familien. Utforsk Reodors verksted, se de fantastiske kulissene fra filmen, gjør klar til prøveoppskytning av raketten, ha det gøy med romsøppelrydding, ta en titt på månen eller prøv det sorte hull. Her får dere garantert en svimlende morsom opplevelse. Årets nyhet er laget med utgangspunkt i «Reodor Felgen»-innovasjoner, med høyt fokus på gjenbruk og innovative løsninger og bruk av gamle dingser.

Se videoserien om attraksjonen(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Om Hunderfossen Eventyrpark

Østenfor fjell og vestenfor blåner, – i Lillehammer – der finner du eventyrlige Hunderfossen Eventyrpark. Her er Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, bondegård med den supertøffe John Deere traktorbanen, Lekehuset for de minste, badeanlegg med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet, og mye mer. I tillegg finner man Barnas Gård rett ved parken, med mange spennende dyr og aktiviteter.

Mer enn 60 spennende attraksjoner for store og små, der lek og lær står i fokus. Her kan du også prøve deg i Høydeparken, med spennende utfordringer fra 2-12 meters høyde. Opplev den spektakulære Il Tempo Extra Gigante med plass til 14 passasjerer – en herlig tur høyt over tretoppene, med skarpe svinger og skikkelig magekil. Designet av bilen er basert på originaltegninger av Kjell Aukrust.

Les mer om alt det spennende som skjer på hunderfossen.no(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen