Jorden rundt på 80 dager


Sommerteatret i Geoparken signaliserer at sommeren er på vei, og du som OBOS-medlem får gratis billetter til forestillingen 13. juni!

Tid og sted

Geoparken i Stavanger, onsdag 13. juni kl. 18.00.

Medlemsfordel

Gratis for OBOS-medlemmer! Inntil 4 billetter per medlem.

Billettene hentes på OBOS-kontoret i Stavanger (Langflåtveien 29) tirsdag 5. juni mellom kl. 09.00-17.00. 

Forhåndsreservering av billetter er ikke mulig.

NB: Det er et begrenset antall billetter, så det er førstemann til mølla! Dersom det er flere igjen kan de hentes påfølgende dager.

Om 'Jorden rundt på 80 dager'

Sommerteatret i Geoparken signaliserer at sommeren er på vei. Rogaland Teaters egen Svein Solenes gjør den sløve vinterdvalen til et fjernt minne ved å kaste seg ut i oppgaven som regissør av årets Sommerteater.
 
I sommer er det lagt opp til storflott besøk! For til scenen i Geoparken, midt i Stavanger sentrum, lander ingen ringere enn den eksentriske engelske gentlemannen, Phileas Fogg i sin luftballong. Han har inngått et veddemål i Reformklubben i London og satt en betydelig sum penger på at han skal kunne reise jorden rundt på åtti dager, sammen med sin nylig ansatte tjener Mr. Passepartout.
 
Jules Vernes hørespillserie Jorden rundt på 80 dager fra 1959 har oppnådd den rene kult-status og nå er Svein Solenes og skuespillerne Kristian Berg Jåtten, Ellen Andreassen, Henrik Bjelland og Espen Mauno klar til å radbrekke den i god Sommerteatertradisjon. Ettersom både regissør og medvirkende er laget av et morsomt materiale tar vi høyde for at det blir humoristisk forestilling i et forrykende tempo!
 
Bli med når Phileas Fogg og Mr. Passepartout legger i vei i et desperat kappløp med den oppsatte reiseplanen om å komme jorda rundt på 80 dager!  Vi kan love det blir en modernisert utgave og et skråblikk på kultklassikeren med en dæsj av absurditeter samt en god dose galskap.

Passer for barn fra 5 år.

Chat med oss!