Hopp til innholdet Chat med oss!

Jul med Odd Nordstoga

Endelig drar Odd ut på turné med sitt rike julerepertoar. Med seg har han et av verdens beste orkester; Det Norske Kammerorkester.

Portrett av Odd Nordstoga

Tid og sted

Fredag 7. desember kl. 19.30 i Oslo Spektrum.

Medlemsfordel

20 % rabatt. Inntil to billetter per medlem.

Kjøp billetter(Lenke ut)

Om Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Jul og Odd Nordstoga er kjent og kjært for de fleste: "Jul i Svingen" på NRK, "Strålande Jul" med Sissel og Odd, julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester lille julaften pluss mange opptredener på TV i sammenheng med jula sier sitt. Men han har aldri hatt en egen julekonsert før. Ikke før nå!

Endelig drar Odd ut på turné med sitt rike julerepertoar. Med seg har han et av verdens beste orkester; Det Norske Kammerorkester. Sammen har de laget en ny juleplate med både nye julelåter og tradisjonelle julesanger på Odds særegne vis. Endelig kan du høre Jul i Svingen med han som har laget den, i tillegg til alle de andre julesangene du tenker på med Odd Nordstoga.

Dette er årets julegave fra Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester til alle de som vil gå på en virkelig flott julekonsert i år. Vel møtt til en høytidelig, humørfylt, varm julekonsert som oser av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul!