Hopp til innholdet

LARZAN - Artenes konge og BRORZAN

Vi deler ut fire gratis billetter per medlem til forestillingen 13. juni!

Hovedrollen som henger i lianer med aper i bakgrunnen

Medlemsfordel

Fire gratisbilletter per medlem.

Deles ut ved oppmøte på vårt stavangerkontor fra fredag 24. mai så langt lageret rekker. Åpningstidene er 08.00-15.00 på fredag og 08.00-16.00 mandag til torsdag.

Her finner du oss

Tid og sted

Forestillingen spilles torsdag 13. juni klokken 18.00 på Sørmarka Arena.

Om LARZAN - Artenes konge og BRORZAN

Sommerteater i Sørmarka Arena

Årets sommerteater fra Rogaland Teater er et herlig kinderegg. Det er ny arena, ny regissør og en ny historie som skal moderniseres og twistes etter alle kunstens regler!

Etter tre år i sirkusteltet i Geoparken var det på tide å fornye seg. Vi har i løpet av vinteren saumfart distriktet etter et lokale som kan huse årets elleville sommerteater. Da vi kom over Sørmarka Arena, som arbeider under mottoet «Vi bygger den sprekeste regionen i landet», var valget enkelt.

Og det er ingen hvem som helst som slenger innom Sommerteatret i år. Han som kommer til å spenne humorstrikken i sommer er ingen ringere enn Larzan – artenes konge – og hans Brorzan. Historien er løst basert på den litt mer kjente navnebroren som starter på T. Historien om navnebroren, som starter på T, var en suksess helt fra den første fortellingen som kom i 1912. Det er verdens mest leste bok, den har kommet i opplag etter opplag i land etter land. Ikke engang Bibelen kan måle seg mot historien om navnebroren som starter på T. Så dette året sikter vi med andre ord skyhøyt.

Tradisjonen tro kommer også årets forestillingen til å bli en smule modernisert. Det vil bli tilsatt en dæsj absurditeter og ikke minst en god dose humor. For årets regissør – Per Kjerstad - er laget av et morsomt materiale og han tar høyde for å servere en forestilling i et forrykende tempo!

I mai går regissør og skuespillere i gang med en heseblesende, kreativ, absurd og underholdene prøveperiode. Det skal munne ut i en herlig ukorrekt familieforestilling preget av elleville påfunn, upretensiøst teater og en heidundrende folkefest som sikter bredt og knytter generasjoner sammen. 

Sommerteatret er en samarbeidsproduksjon mellom Rogaland Teater og Kulturkompaniet.

Anbefalt aldersgrense: fra 4 år

Regissør:

Per Kjerstad

Medvirkende:

Ellen Andreassen
Henrik Bjelland
Lykke Kristine Moen
Kristian Winther
Hans N. Røine

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen