Hopp til innholdet

Nattevandring på Akvariet i Bergen

Hva skjer egentlig på Akvariet om natten? Hva gjør dyrene på, er de våken eller sover de? Dette og mye mer får du svaret på denne kvelden.

Illustrasjon med teksten Nattevandring fredag 22. februar klokken 18 til 21.

Medlemsfordel

OBOS-pris kroner 200/150 for voksen og barn (ordinær pris kroner 250/175). Inntil to voksen- og tre barnebilletter per medlemskap.

Ved kjøp av billetter på nett - velg prisen for årskortinnehaver. Husk medlemsbeviset ditt, du finner det også i OBOS-appen. 

Kjøp billetter(Lenke ut)

Tid og sted

Fredag 22. februar klokken 18.00 til 21.00 på Akvariet i Bergen.

Om Nattevandring på Akvariet

Hva gjør dyrene på, er de våken eller sover de? Hvem har lyset på når de sover og hvem liker det helt mørkt? Dette og mye mer får du svaret på denne kvelden.

Det nærmer seg vinterferie for mange og hva er vel bedre enn å gjøre noe sammen!? Nattevandring er spennende og lærerikt for både barn og voksne. Dere får oppleve mange ulike ting, blant annet dissekering av fisk (hvordan ser et fiskehjerte ut), teste ut sansene dine i sanseakvariumene i Rotunden og mye mye mer. Vi slukker lyset for både å skape stemning og ikke minst for at dere skal kunne se hvordan dyrene oppfører seg i mørket. BA stiller med fotograf og barna kan får sin egen BA-forside. Kjempegøy! Det blir selvfølgelig konkurranser og annen moro. Vi ser fram til en uforglemmelig kveld.

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen