Hopp til innholdet

Praktisk info

Under finner du nyttig informasjon om konserten med Madrugada på Verdens Ende

Sted: Verdens Ende – Inngang fra parkeringen
Tid: Lørdag 3. august

Konsertstart: Kl. 21:00. Portene åpner kl. 18:00.

Billetter legges ut for salg til OBOS-medlemmer onsdag 3. april og åpnes for alle fredag 5. april.

Det vil være supportband mellom kl. 18.00 og 21.00.

Billettene scannes ved inngang. Ved mobilbillett, last ned til mobilen på forhånd, og sett lysstyrken på maks før scanning.

Beliggenhet: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

Bagasje/ restriksjoner:

Tillatt å ta med: Du kan ta med sekker / vesker med klær og lignende. De blir sjekket før du går inn. Ta også med godt humør, det passer bra på Verdens Ende. …og solkrem.

Ulovlig å ta med: Paraplyer – Speilreflekskamera og videokameraer (gjelder også GoPro) – selfiestick, campingstoler eller lignende – all form for drikke og flasker – medbrakt mat – brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m) – bannere og plakater – dyr.

Buss: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 50,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. Begrenset med plasser

Den har to stopp på veien:
17:35 – Tønsberg Rutebilstasjon (Jernbanegaten)
17:50 – Borgheim
18:00 – Sundene
18:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 23:30

Bussbillett kjøper du i kjøpsprosessen sammen med konsertbilletten når den legges ut for salg.

Fritidsbåt: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Handicap: Det er lagt ut rullestolbilletter for deg som sitter i rullestol. Vi må vite antall for å sørge for bra utsikt og fremkommelighet. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om parkering, toaletter osv.

Klær: Klær etter vær. Konserten foregår ute, ytterst i havgapet.

Parkering: Det er parkeringsplasser ved Verdens Ende. Vi gjør oppmerksom på at området har kommunal parkeringsavgift. Når denne parkeringsplassen er full, vil det benyttes ulike gressletter etc lenger unna Verdens Ende. Disse vil betjenes av Røde Kors.

Sola: Sola går ned kl. 21.40

Toaletter: Det vil være mange festivaltoaletter på området, i tillegg til ordinære toaletter i Nasjonalparksenteret, ved parkeringsplassen og ved gjestehavna.


Kjøp billetter